| DonMecanico a întrebat:

Funda..Culturistiilor, priceputiilor, sportiviilor, am si eu nevoie de un ajutor, am 1.72 inaltime, kg aproximativ 58-59 ( stiu ca sunt slab ), varsta implinesc 17 peste 3 luni, am si eu nevoie de niste proteine foarte bune, dar mai ieftine la pret., pentru masa musculara sa imi dea rezultate bune, sa imi dea forta, si sa am cheful ala de a trage de fiare, o sa ma apuc de saptamana viitoare de sala, o sa fac tot posibilul sa ma straduiesc sa ma tin si sa mananc minim 5 mese pe zi, mesele continand si proteine, deci ce vreau de la voi sa-mi recomandati niste proteine, dar sa nu fie d-alea care cauzeaza la stomac sa ai probleme etc. stiti la ce ma refer, cunosc pers care a luat nu stiu ce proteine si a avut probleme, dau fundita

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

IN primul rand iti recomand sa-ti iei suplimente de proteine abia dupa prima luna de sala. prima luna este mai mult de acomodare.

Un concentrat proteic de calitate nu o sa fie niciodata ieftin. Totusi eu am luat si nu am avut probleme cu whey mass R de la redis sau protwhey-r astea daca chiar nu iti permiti sa dai mai mult.

Totusi iti recomand daca ai posibilitatea sa iti iei un supliment de calitate ca Whey gold Optimum nutrition intr-adevar te costa undeva in jur de 250ron pe luna dar este mai bun. si nu uita ca un supliment nu inlocuieste o alimentatie corecta. Poti sa iei si mama suplimentelor, fara o alimentatie bine pusa la punct nu vei vedea rezultate.

0 răspunsuri: