| vRawr a întrebat:

FUNDA! O sa am poimaine primul meu meci de kickbox la amatori ce ar trebui sa mananc inainte? (EXEMPLE, si cu cate ore inainte fiecare)

Răspuns Câştigător
| zickuo a răspuns:

Bun, fi atent. Iti spun ce sa NU faci inaintea meciului.
1. Nu bea doarte multa apa. ( Daca simti ca iti este foarte sete, doar clateste-ti gura si scuipa apa )
2. Nu manca NIMIC cu ulei. Cand zic nimic, inseamna NIMIC! Daca nu cumva vrei sa te incomodeze ficatu si sa ai acea,, durere intr-o parte'' de simti ca mori ( mai ales cand esti in timpu' meciului )
3. Nu te stersa cu NIMIC. Daca te supara vreo persoana nu te stresa deloc cu ea. Nu merita. Crede-ma, iti va **** toata ziua, si nu vei fi bun la meci. Mai pe romaneste :,, Bagati *** in toti care te deranjeaza...

Ce sa faci :
Mananca fructe ininte cu 1 ora de meci.
Iar cand esti cu 20-25 minute inainte de meci, fa rost de o banana. ( iti da energie, mai exact rezistenta - metoda folosita in fotbal foarte des )
Dar nu baga 1kg de fructe sperand ca vei fi un SpeedMan laughing.
Incearca sa mananci mai pun ca de obicei.

In rest, SUCCES! Si chiar daca la inceputul meciului el va fi,, peste tine''. Fi calm, si incearca sa iti organizezi miscarile. Tine minte :
O lovitura data unde trebuie = KO.

Te salut!

1 răspuns:
| ghe221 a răspuns:

Incearca sa bei lapte, laptele ajuta la imunitate si la forta oaselor si sa nu mananci chestii care iti fac greata! ar fi bine sa bei apa dar nu foarte mult sa te hidratezi