|

Fundaa Hey TPU, niste intrebari legate de fotbal.1. Daca port ochelaro pot merge la un club?2. daca am 13 ani pot merge la juniori?3. Stiti niste cluburi in bucuresti?3. Daca eu in mare parte eram portar, pot sa fiu si mijlocasi sau fundas? In nici un caz ATACANT, sunt cam slab la driblari...4. Un amic tot ca mine vrea sa se inscre la un club, il va primi daca are cu 3 kg in plus decat ar fi normal? funda!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!
1.In timpul meciurilor trebuie sa iti dai ochelarii jos, la antrenamente depinde de antrenor daca te lasa cu ei.
2.da
3.cauta pe net o sa gasesti cele mai bune variante, poti vedea cat de aproape esti de club si stadion(pe pagina cluburilor o sa scrie adresa lor, numar de telefon, info, etc)asa ca cel mai bine cauti pe net ca depinde in ce sector locuiesti, etc...
4.(ai scris doi de 3)O sa primesti un rol in echipa in functie de cum te descuri la antrenamente, daca nu te descurci poti fi chiar si rezerva
5.(adica 4) nu il cantareste nimeni sa vada daca are cu 3 kg mai mult, doar ca daca e mai rotofei si antrenorul vede ca nu poate sa se descurce din cauza ca e mai plinut o sa il puna sa slabeasca sau nu il mai primeste.
Nu am raspuns pentru funda am raspuns ca sa ajut nu ma intreseaza funda

1 răspuns:
| a răspuns:

1. Chiar daca ai probleme de vedere, poti sa joci. De obicei se apeleaza la lentile (precum avea Andrei Prepelita) sau ochelari speciali (precum au Janko Tipsarevic, Edgar Davids si altii).
2. Da, atata timp cat n-ai facut 18 ani, evident ca poti merge la o echipa de juniori. Cred ca la JUNIORI 3 te incadrezi.
3. Daca nici in Bucuresti nu sunt posibilitati... Cauta pe la bazele sportive de la tine din oras.
4. Joci ce te pune antrenorul. Stie el mai bine.
5. Il primeste. Chiar daca unii copii sunt supraponderali, nu este o problema mare la varsta asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează