anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, menționez că am 16 ani și 49 kg,mi-aș dori să îmi măresc masa musculară,în special un fund mai mare, ce exerciții fizice m-ar ajuta, ce alimentație ar trebui să am și în cât timp s-ar vedea rezultatele? Mai menționez faptul că nu vreau să merg sa sală, as vrea ca să fac totul de acasă

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Genuflexiuni cu haltera pe umeri si fandari, CLAR.

Acasa e cam greu sa faci, ca o haltera are 2.2 metri (nici nu stiu cum o bagi in casa). Si un suport pentru haltera (pentru genuflexiuni) e si ala destul de mare, ti-ar trebui o camera special pentru asta.

Termina cu balariile acasa si du-te la sala, muschi acasa = aberatie de copii mici.

| FineAsHell a răspuns:

Recomand sa-ti antrenezi toate grupele musculare, nu doar muschii fundului (glutii). Trebuie sa realizezi ca persoanele de sex feminin vor progresa mai greu decat cele de sex masculin deoarece au de 7 ori mai putin testosteron in corp (hormonul care determina cresterea masei musculare, secretat de gonade), insa asta nu ar trebui sa te descurajeze. Privind alimentatia trebuie sa te aflii intr-un surplus caloric (sa consumi mai multe calorii decat arzi) si sa consumi suficiente proteine. Cauta pe Youtube antrenamente si exercitii care te pot ajuta. Succes!