| RamonaV a întrebat:

Heii! Sunt fata si as vrea daca se poate sa-mi spuna cineva, care este cunoscator sau care a trecut prin asta, cum pot scapa de grasimea de pe brate fara sa pun masa musculara? As dori ca bratele mele sa fie subtiri nu musculoase. Tin dieta de cava timp si fac sport, insa nu am observat schimbari in brate. Ce exercitii ar trebui sa fac? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Stai linistita, nu faci 40 in mâna, nu esti predispusă genetic pentru asa ceva. Daca te ti de treaba vei obtine o tonifiere calumea. Plus, ia-o logic daca slabesti pierzi in greutate, iar ca sa pui masa musculara inseamna sa cresti in greutate. Corpul slabeste de unde vrea el nu de unde vrei tu, dar te asigur ca la un moment dat o va face uniform happy. Antreneaza-ti tot corpul, alimentatie potrivita scopului tau, apa, somn, rabdare.

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Fitness cu greutati usoare doar pentru brate (imposibil sa nu dezvolti si masa musculara) iar daca nu reusesti sa obtii rezultate atunci cu siguranta liposuctia te poate ajuta ca sa scapi doar de grasime.

| AssoX a răspuns:

Nu exista slabire zonala, din pacate. Continua cu cardio si dieta si rezultatele vor aparea.