| CrushBoy89 a întrebat:

Hello guys! O intrebare: Din cate am inteles, daca ai grasime pe burta degeaba faci abdomene/flotari etc deoarece grasimea nu arde si tu lucrezi doar muschiul "de sub grasime" cum ar veni laughing. Este adevarat? Ar trebui mai intai sa ard grasimea si dupa sa lucrez muschiul? Cum pot sa dau jos grasimea de pe burta daca este asa cum am spus eu mai sus? big grin Multumesc frumos!winking Raman dator (cu o funda).

6 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Da. E şi logic să fie aşa. Afli de aici cum arzi grăsimea:

http://youtu.be/AfC1jn4uEPA

| SiLaS a răspuns:

Exact ce ma chinui sa explic aici tuturor copiilor, un abdomen plat este obtinut din alimentatie nu din abdomene.

| Syndre a răspuns:

Abs are made in the kitchen. Pentru un abdoment plat 90% e dieta, dacă nu mai mult.

| SiLaS a răspuns (pentru Syndre):

Mdeea,multi nu inteleg ce ai vrut tu sa zici pentru ca si eu ma chinui sa le explic chestia asta de mult si degeaba....

| Solutionistul a răspuns:

Corpul tau nu stie de unde vrei tu sa dai jos grasimea! Nu poti da grasimea jos de pe o anumita parte a corpului.Degeaba lucrezi doar zona aceea. Grasimea se da jos controland alimentatia... exercitiile ajuta la tonifierea muschilor dar si la arderea caloriilor, bineinteles. Pentru a da jos grasimea de pe burta trebuie sa ajungi la o armonie...deci corpul tau va slabi de peste tot. Pentru asta trebuie sa elimini sau sa reduci semnificativ din alimentatia ta produsele de panificatie, pastele, dulciurile, bauturile carbogazoase, prajelile si cartofii laughing consuma legume multe, fructe (mai putin cele dulci) fructe oleaginoase (bogate in proteina dar au un continut caloric ridicat deci ai grija cu ele), carne de pui/curcan/peste chiar si porc si vita(carne slaba) lapte, branza(continut redus de grasimi) +oua. Ideal ar fi sa faci si un sport, te poti inscrie la o sala de fitness! Incearca sa o faci intr-un mod placut, trebuie sa iubesti ceea ce faci altfel o sa dai gres. Gandeste-te la corpul tau si ca daca nu il respecti implicit nu te respecti pe tine. Corpul tau e capodopera ta de arta iar tu esti maestrul ce il va sculpta!

| Kamakura a răspuns:

Din cate stiu eu la muschi ii trebuie vitamine si grasime sa functioneze... Stiu eu. Si ca sa ia grasime ca combustibil sa arda il ia si el pe ala mai apropiat.