anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dc românii critică când mai ales nu sunt buni în acea chestie.Gen aseară, a fost meci-ul Brazilia-Mexic(0-0),și la sfârșitul meci-ului, sincer,habar nu am cine erau acele persoane,vorbeau despre,știți voi,dc nu au fost goluri,omul meci-ului,etc.
Un om, dintr-e cei de acolo, îl criticase pe Neymar cum că nu ar avea un stil al lui și alte chestii, când noi nu avem un român care să joace măcar un sfert cât joacă el.Să zicem MUTU, Marica, dar tot nu se compar cu el.Atunci,dc critică un român un jucător mare?

Răspuns Câştigător
| NeX a răspuns:

Din lipsa de ocupatie. Oricum dupa parerea mea Neymar e un jucator supraevaluat, toti se asteapta de la prea multe de la el si nu se intampla, de aia si acele critici. Singurul fotbalist de la Cupa Mondiala de anul asta este Pirlo, restul doar joaca fotbal.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu daca nu esti fotbalist de ce ii critici pe ei ca vb la TV?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Joc la clubul de juniori STEAUA.
Mai uităte odată și zi-mi unde i-am criticat că vorbesc la TV?
Să vorbească din partea mea dar nu să critice un jucător cu valoare foarte mare, și mie îmi place, îmi raspunzi la întrebare cu o altă întrebare O_O.
Acum să fim sinceri, singurul jucător cu valoare din România a fost Hagi, el să zicem chiar avea cv de zis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare are dreptul la opinie. Daca Romania nu s-a calificat nu inseamna ca romanii n-au voie sa-si dea cu parerea despre Neymar sau alte evdete din astea. Aia de la televizor critica cand e de crititcat si lauda cand e de laudat. De exemplu azi, Spania a fost criticata si Chile apreciata si asta pe bune dreptate, nimeni nu intelege ce a fost in capu' antrenorului de a jucat cu Javi Martinez fundas si cu Costa varf.