| KarinaD a întrebat:

Hi guys! Vechea problemă : vreau să slăbesc. Având în vedere că am doar 14 ani, vreo o dietă care să nu-mi strice imunitatea şi alte chestii. Cu sportul o duc bine că am 6 antrenamente pe săptămână + că încep să fac exerciţii şi acasă. Aş vrea să ştiu, dacă se poate, în cât timp va da rezultate respectiva dietă + că aş vrea şi nişte exerciţii pentru picioare. Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E extrem de NESANATOS ca ultima masa sa fie la ora 17. Pentru oamenii care se culca aproape de ora 12 noaptea, ultima masa ar trebui sa fie la ora 21 aproximativ

26 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

De ce-ai vrea sa faci lucrul asta? Chiar nu inteleg, lasa-ti corpul sa se dezvolte normal. La varsta ta ai nevoie de toate substantele din mancare, daca incepi sa tii diete o sa iti privezi corpul de acele substante si o sa fie mai slabit decat ar trebui. Gandeste-te bine, la 14 ani cred ca ai lucruri mult mai importante decat slabitul, parerea mea.

| Cosmin86 a răspuns:

Invata sa mananci :

http://www.getfit.ro/......abire.html

Si sa-ti organizezi mesele.

Legat de ultima masa :

http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara

Evita sfaturile tampite de genul "nu mai manca dupa ora X sau ora Y"

Răspuns utilizator avertizat
| EaEmma a răspuns:

Dieta echilibrata...si dupa ora 17, nu mai mananci deloc, sau doar un fruct...http://www.perfecte.ro/......brata.html

| Cosmin86 a răspuns (pentru EaEmma):

E extrem de NESANATOS ca ultima masa sa fie la ora 17. Pentru oamenii care se culca aproape de ora 12 noaptea, ultima masa ar trebui sa fie la ora 21 aproximativ

| njohn a răspuns:

Is de ajuns astea

| 01rukia01 a răspuns:

Pai...fa in continuare sport da-o dracu de dieta...am tinut si eu la 12 ani (bine ca nu eram grasa eram bine facuta asa nu stiu ce m-a apucat, am slabit 20 de kile da acum sunt bine am pus vreo 30 la loc, am 13 ani) una in mortii masii si am ajuns prea slaba am ajuns ca dracu.sa nu faci greseala asta ca toata lumea ca iti poti slabi mult imunitatea si e nasol cand esti si copil
incearca sa nu mananci dulciuri cateva zile si o sa dai ceva jos
atata e de ajuns la varsta ta
sport+fara dulciuri

| lov3u a răspuns:

Incearca sa nu mananci prea mult, redu din mancare, atunci cand iti e foame inearca sa te abti si sa mananci regulat de 2-3 ori pe zi sau daca chiar ti se face foame mananca un mar iar seara sa mananci ceva usor

| KiiiiiiduuuxD a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda chiar o dieta. Mai degraba, sa mananci sanatos, multe vitamine. Fructe si legume. Intotdeauna la pranz o ciorba + felul 2, si dupa 6 sa nu mai mananci. Daca ti se face foame dupa 6, mananca niste fructe. Chiar si o salata de fructe este foarte consistenta. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru KiiiiiiduuuxD):

"dupa 6 sa nu mai mananci", clasica prostie din popor. Ultima masa trebuie sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare, NU CONTEAZA ORA.

E mult prea devreme ca ultima masa sa fie la ora 18

| EaEmma a răspuns (pentru Cosmin86):

Clasica prostie din popor...chiar da rezultate

| Cosmin86 a răspuns (pentru EaEmma):

Binenteles ca da rezultate, doar ca e o prostie, slabesti fortandu-ti stomacul. Eu personal cunosc 2 foste colege care au facut gastrita aplicand regula asta stupida.

De ce nu te imbolnavesti de cancer la plamani? Ai idee ce rezultate bune da, o sa devii doar piele si oase in cateva luni.

Poti slabi prin 1000 de metode, doar ca multe din ele sunt stupide. Se poate slabi SANATOS si SIGUR.

Citeste articolul ala "ce mananc seara", sa intelegi.

P.S. : eu am slabit 17 kg avand uneori si 2 mese dupa ora 18 ( am 5 mese pe zi ), ultima masa a fost MEREU la ora 21 sau 22, si am slabit fara probleme.

| Cosmin86 a răspuns (pentru EaEmma):

Si REPET : baga pastile de slabit in tine pana cazi jos, imbolnaveste-te de o boala grava, etc., toate astea DAU REZULTATE.

NU CONTEAZA doar sa dea rezultate, conteaza sa dea rezultate si sa fie SANATOS si SIGUR ce faci.

| EaEmma a răspuns (pentru Cosmin86):

Pastile? nici n-am pomenit de pastile...eu am tinut o dieta echilibrata, nu am mai mancat dupa ora 17, decat un fruct, daca era nevoie, nu am devenit piele si os, pentru ca am stiut cand sa ma opresc...si de asta am si recomandat aceasta dieta.Acum e clar ca parerile sunt impartite.Nu am fortat pe nimeni sa faca ce am facut eu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru EaEmma):

Chestia cu pastilele eram ironic, iti aratam ca exista o gramada de metode periculoase care "dau rezultate".

P.S. : fructele au carbohidrati simpli ( fructoza ), nu se mananca seara, seara mananca peste, legume, lactate

| EaEmma a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu am mancat seara...si am slabit

| Cosmin86 a răspuns (pentru EaEmma):

Nu am spus ca ingrasa sau ca nu e bun pentru slabit, am spus ca nu e bun pentru SANATATE.

Unii oameni mananca seara serios si slabesc, aia sunt oamenii care dau mai mult de 2 bani pe sanatatea lor.

Daca tu adopti asemenea metode STUPIDE de slabit ( care evident ca dau rezultate, toate tampeniile dau rezultate ), o sa ai sigur probleme mai tarizu.

Slabeste SANATOS, nu prin metode retardate de genul un fruct seara.

| EaEmma a răspuns (pentru Cosmin86):

Pana la urma este decizia mea...

| Cosmin86 a răspuns (pentru EaEmma):

Exact, este prostia ta, dar nu mai da asemenea sfaturi altora.

Daca ti-e extrem de LENE sa te documentezi serios despre ce trebuie sa faci ca sa slabesti sanatos, adopti o metoda de genul, nu toti oamenii un minim de inteligenta sa CITEASCA inainte sa faca ceva.

O zi buna ( daca un om care nu mananca seara poate avea asa ceva )

| EaEmma a răspuns (pentru Cosmin86):

E problema mea ce sfaturi dau...de ce nu te certi cu toata lumea? avand in vedere sfaturile...

| Cosmin86 a răspuns (pentru EaEmma):

De ce sa ma cert cu toata lumea, sunt destui care dau si sfaturi bune. Ma enerveaza doar oamenii care adopta cele mai stupide metode, doar pentru ca "dau rezultate" pe termen scurt, pe termen lung : gastrita, deficit de vitamine si minerale, sistem imunitar la pamant si altele.

| EaEmma a răspuns (pentru Cosmin86):

Si daca te-a enervat raspunsul meu...de ce nu mai evitat? trebuie sa fi chiar asa de ironic?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AntonioTony07 a răspuns:

Pai. lasa mancarurile grase, tine'o tot asa cu sportul vad ca o duci bine, si sa imi scrii peste ceva vreme sa vedem cum este. sper sa ai rezultate bunewinking
Fuda?!big grin

| Anisoara1997 a răspuns:

Stiu o metoda de slabire pe care au lucrat multe prietene de-ale mele. Cel mai important este sa nu maninci dupa 6. Cu toate ca dieta asta este de lunga durata de la 5 luni pina la 1an. Dar garantez ca nu-ti strica sanatatea. Deci, dimineata maninci ce vrei si cit vrei nu are importanta(niciodata dupa mincare sa nu beai apa), in timpul zilei sa reduci cantitatea de mincare si sa maninci mai multe fructe si legume. Si ultima masa sa fie pina la ora 18.00, deja aici se interzice sa maninci tot felul de torturi, biscuiti, piine,... Dupa parerea mea e cea mai buna dieta unde nu trebuie intr-atit sa te abtii de la mincare si care nu-ti provoaca probleme de sanatate. Sper ca ti-am fost de folos happy