| dannycrtsz a întrebat:

Imi explica si mie cineva de ce la slabanogi se vad patratelele (abdomenul) mai definite? Adica, se vede ca n-au facut ei sport la viata lor, la ce slabi sunt si ma indoiesc ca au facut ei abdomene cu carul. Eu ma consider ok (nici slab, nici gras) si trebuie sa trag tare pentru acele patratele.

5 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Parerea mea: Slab cu patratele = Grasa cu tate mari. Deci daca ai abdomen si esti slab mort esti egal cu 0.

| RAY a răspuns:

Cu toti avem acele grupe le numesc eu alti patratele stiintific vb sunt niste saci de muschi pe care le avem cu toti,de ce se vede lor mai bine,din cauza ca grasimea abdominala greu de ars acopera acei muschi si de aia la cei slabi se vede,din pacate grasimea mereu se depunde pe burta si e cea mai greu de ars,trebuie sa arzi acea grasime doar prin cardio o poti face,alergare multa sau mers pe jos, inot, saritul, baschetul, baschetul etc orice sport cardio

| AntrenorFitness a răspuns:

De unde stii ca nu fac sport?
Poate sunt atleti de anduranta, fac alergari de zeci de kilometri pe zi.
Totul consta in procentul de grasime corporala. La tipul somatic ectomorf, procentul este foarte scazut si astfel se vad muschii abdominali mai evidentiati.
Sunt mai multi factori care contribuie la un abdomen lucrat!
http://www.despreculturism.ro/......idiat.html

| Piratul10 a răspuns:

Deci la slabanogi se vad mai bine patratele pentru ca ei nu au grăsime si întâi trebuie sa dai grăsimea jos ca sa ai patratele!
Si nu doar cu abdomene faci patratele! ele sunt doar un Exercițiu dar mai sunt si altele importante si daca faci abdomene atunci fa moduri diferite nu cum fac toti!
Adica încerca sa faci si pe o parte sa tii picioarele in sus si sa miști si mâinile cand faci pe o parte, si mai caută pe Google feluri abdomene...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Piratul10):

"Si nu doar cu abdomene faci patratele", de fapt abdomenele nu au nicio treaba cu patratele