| BeHappyOriceArFi a întrebat:

Buna Seara la toata lumea,vreau si eu sa ma plang putin aici,deci.fac sport,alerg,sar coarda si fac si abdomene,si nu ies patratele ba frate,deci daca ma incordez la abdomen in timp ce stau in picioare mi se vede un picut abdomenul pe partea stanga,si nu inteleg de ce,findca fac toate exercitiile corecte,si nu ma dau la fast food-uri,ma enerveaza de mor, maine trebuie sa merg la piscina si nu am patratele si fac de 3 luni,si nu sunt gras,deci as vrea sa stiu si eu cum sa imi fac "patratele" rapid, dar fara videoclipuri 8 min abs sau nu stiu ce, asta nu mai merg la mine.

26 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Markerul ar fi o soluţie.

| BeHappyOriceArFi explică (pentru ZvT):

Ar fi ceva,dar nu am, si mai bine schimba poze cu Anonymous, ii faci de rusine frate, si eu ii sustin, fanul lor Nr. 1winking

Răspuns utilizator avertizat
| Root4004 a răspuns (pentru SorryForPartyRocking):

E vreo problema ca e fanu lui? Te doare ceva? Ia vezi ca-ti fac patratele cu markerul pe fata laughing

| ZvT a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Ce naiba aţi păţit toţi. Avatarul il am de un an de zile şi abia ieri ai comentat tu şi încă unu. Vezi ce i-am răspuns lui Tecapcaunez poate o să te simţi mai bine.
http://www.tpu.ro/......une-ca-nu/

Răspuns utilizator avertizat
| Root4004 a răspuns (pentru SorryForPartyRocking):

Mai merge!

| Root4004 a răspuns (pentru ZvT):

ZvT ai dreptate sunt astia mai nebuni happy Chiar asa sa nu-ti pese de ce zic altii. Friends?

| DimLight a răspuns:

Acum depinde si cate ai facut, poate nu ai facut decat pana la un nivel de tonifiere ..ar fi trebuit sa cresti constant numarul oricum unii reusesc sa puna mai usor decat altii, nu stiu ce sa zic vb si tu cu careva care are.

| BeHappyOriceArFi explică (pentru DimLight):

Toti de aici care au "patratele" au din cauza ca sunt foarte slabi, insa eu am muschi si la piapt, si la gat, am inceput sa imi fac frumos si la spate si am si mainile bazate, insa nu am abdomen.

| BeHappyOriceArFi explică:

Ce copil ambulant,normal ca vorbesti asa,din cauza ca tu esti un gras,porti ochelari si esti prost bata,tu nu stii nimica,eu vreau sa fiu un baiat care sa arate bine si sa fiu bagat in seama de fete, nu ca tine ca daca ii zici ceva unei fete ea incepe sa vomite de la putoarea gurii tale si fug cat le tin picioarele nespalatule, ai grija ce vorbesti si nu ii mai confunda pe altii cu tine, si nu am umplut pe nimeni de lacrimi findca doar am intrebat de ce nu imi ies "patratelele" nu am intrebat nu stiu ce secret al lumii, asa ca de azi inainte sa gandesti inainte sa spui ceva, tiganule!

| BeHappyOriceArFi explică:

Ba frate,daca vrei sa stii chiar nu aveam nevoie de sfaturile tale. si nici de "lectiile tale de viata" si sa stii ca am fost invatat foarte bine de parintii mei si sa stii ca nu sunt vai de mortii mei,si stiu ca la fete nu este important aspectul fizic, conteaza cum te comporti, doar ca vreau eu sa arat bine, asta e placerea mea si ma face sa ma simt bine, si sunt 100% sigur ca sunt mult mai matur decat tine, dar oricum hai sa incheiem subiectul ca ma plictisesti, si invata sa iti controlezi vocabularul, findca daca la varsta ta deja incepi a vorbi asa...infine!

| Gogu06 a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Scuze, n-am vrut sa te jignesc si nu trebuie sa iei pe bune ce am zis. Retrag tot ce am spus o sa sterg commenturile, nu-s daca merge dar o sa incerc.

| Gogu06 a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Succes cu lucratul abdomenului.

| Apocaliptic a răspuns:

Salut. Sa stii ca abdomenul nu se face deloc usor! Cel mai bine este sa faci cam asa(asa am facut si eu si a dat roade): Cate abdomene poti tu sa faci, dar in trei sau doua serii(sper ca ai auzit de supra antrenament!) iar dupa ce ai terminat, o alergare prin parc sau pe unde ai tu chef.Nu te astepta la rezultate imediate, fa chestia asata in fiecare zi timp de o luna si ai sa vezi ce schimbare ai facut. Funda?big grin

| BeHappyOriceArFi explică (pentru Apocaliptic):

Frate asta am facut pana acum, am facu abdomene de nu mai stiam cum ma cheama, si alergam cate 2 ore, si nu faceam infometare, manca salate, manca o data la 3-4 zile cate un sandwich (unu micut nu strica) si transpiram ca un porc.

| Apocaliptic a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Maa.,s-ar putea sa stiu care este problema ta... Nu prea mananci proteine(ASTEA TE AJUTA SA ITI CRESTI MUSCHII!)! Zimi si mie toate mancarurile cu proteine care le mananci. Unu, doua sandwich-uri sau o pizza inainte de alergari si exercitii nu strica, te ajuata! Astea au proteine, iar alergatile te ajuta sa scapi de caloriile acumulate si proteinele se duc unde le e locul(in muschi)!
PONT: [Ori ce are grasimi are si proteine.]

| Cosmin86 a răspuns (pentru Apocaliptic):

"[Ori ce are grasimi are si proteine", serios? de unde ai scos asa ceva?

| Apocaliptic a răspuns (pentru Cosmin86):

Bine, depinde, daca vrei sa cumperi proteine aia este altceva. Zimi si mie o MANCARE care nu are grasimi(calorii) si are proteine(dupa logica asta m-am luat).

| Cosmin86 a răspuns (pentru Apocaliptic):

Pai ORICE mancare are calorii, indiferent daca are proteine sau nu. ORICE.
Un gram de proteina are 4 calorii.

Iar calorii NU inseamna grasime.

Pe scurt, proteinele cele mai bune sunt in : carne, lapte, branza, oua. Cam atat, restul alimentelor au o cantitate nesemnificativa de proteine ( in afara de porcaria aia de soia ).

| Apocaliptic a răspuns (pentru Cosmin86):

Nici eu nu puteam spune mai bine. big grin

| Root4004 a răspuns:

Taci mah din gura ce te bagi tu ca musca in lapte. Si ala cu "agree" ca idiotzi vorbitzi doamne pun pariu ca tu nici nu ai un gram de muschi. Veziti de treaba ta. Si auzi la ala "agree" straight face

| Gogu06 a răspuns (pentru Root4004):

Ce te-ai atacat asa mah? laughing)) pustiule laughing)

| Root4004 a răspuns (pentru Gogu06):

Eh eram suparat happy

| RalphLauren a răspuns:

Agree

| Sante a răspuns:

Salut,uite am sa iti zic ceva de care trebuie sa ti cont, eu am fost si sunt la sala de 5 luni, aceiasi problema am avut-o si eu, baiatul de acolo mi-a zis ca degeaba fac eu abdomene, abdomenele ajuta doar la formarea"patratelelor"restul de pe abdomen este grasime si pentru a scapa de ea trebuie sa alergi 20-30 de min. pe zi sau sa megi cu bicicleta bine inteles ca, cu bicicleta trebuie sa mergi mai mult fiindca nu depui acelasi efort...