| TheWalker11 a întrebat:

Imi recomadati si mie niste exercitii pentru conditie fizica? Vreau sa devin fotbalist si stiu ca imi trebuie si conditie pentru asta.

Răspuns Câştigător
| genTlemeNNN a răspuns:

Conditie fizica? Daca vrei sa rezisti la antrenamentele de Fizica la fotbal, trebuie sa incepi sa faci si acasa cate putin. Eu am facut fotbal si faceam asa. Prima serie 30 abdomene, pauza apoi iar 30, Flotari 15, pauza apoi iar 15, Genoflexiuni 100 pauza apoi 50, si in cele din urma saream niste gardulete ca la atletism.

| genTlemeNNN a răspuns (pentru genTlemeNNN):

Am uitat sa mentionez : Pauza de cate 5 minute.

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Un bun fotbalist are picioare bune. Si plamini buni. Ori, asta le obtii cel mai bine impreuna doar alergind, ceea ce se si face in fotbal cel mai mult.
Alearga! Cit mai mult. 5-7-10 km pe zi. Minim. Stabileste-ti intii un timp si un traseu precis. Mai apoi, scurteaza acel timp, incit de-a lungul a saptamini de zile sa se vada un progres real. La sfirsitul fiecarei curse, oricit de obosit ai fi, pe ultima suta sprinteaza. Asa iti vei invata muschii sa lucreze din greu, atunci cind le e mai greu.

| florynmondialul a răspuns:

Fa seara 50 de flotari! sau mai multe daca poti cu pauza intre ele! apoi 20-30 genuflexiuni si 50-60 fandari laterale tot cu pauza! ps:daca faci astea iti dezvolti musculatura si nu o sa ai nici o problema la antrenament! spor la treaba!

| Windwalk3r a răspuns:

1.) Sa te antrenezi la dribling.
2.) Trebe sa te antrenezi la alergat.
BAFTA!