| PorcușorulDeGuineeaV a întrebat:

In ce oras este scoala de wrestling... detalii va rog

Răspuns Câştigător
| Mann02 a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva la noi in tara din pacate...

22 răspunsuri:
| PorcușorulDeGuineeaV explică:

In orasul Roma in Italia

| ThePoet a răspuns:

De ce ar exista o scoala pentru un "sport" in care doi oameni se prefac ca se lovesc si tot incearca sa se tachineze prin diferite scheme jalnice?

| Mann02 a răspuns (pentru ThePoet):

Omul te-a intrebat altceva ma Jmechere...

| ThePoet a răspuns (pentru Mann02):

Ce m-a intrebat? jmechereeeee laughing

| Mann02 a răspuns (pentru ThePoet):

Eu am scris cu "J" ca sa intelegi ca e scris intentionat asa...
Dar hai sa te iau ca si pe un prieten: Nu cred ca ti-ar place deloc sa incerce cineva sa iti spulbere vreun vis... e adevarat ca totul e regizat, dar munca depusa e multa.

| ThePoet a răspuns (pentru Mann02):

Ai dreptate in ceea ce spui, n-am cum sa nu recunosc, dar nu ti se pare nimic ciudat ca sunt unii copii care viseaza sa fie luptatori din astia? Adica nu stiu, e ciudat si artificial. Mi se pare complet aiurea ca inca de mic sa iti doresti asa ceva. Afecteaza comportamentul, sunt convins.

Crede-ma eu am raspuns la intrebare punand direct punctul pe i. Adica si daca ar exista o astfel de scoala... ce-ai invatat din ea? Autoaparare? Nici vorba. Vine unu si iti beleste mufa si tu il rogi sa astepte pana te intorci cu picioarele in sus ca sa il arunci cu picioarele in perete? Dintr-o scoala ca asta ai invata sa fi un clovn prost, atata tot. Si atunci de ce "din pacate"? E pacat ca nu exista copii care mimeaza bataia in cascadorii? laughing Si aici ajungem la concluzie: vor exista mereu cascadori musculosi care sa isi castige existenta din lupte false asa ca nu este nevoie de nici o scoala!

| Mann02 a răspuns (pentru ThePoet):

Totusi wrestlingul e la competitie cu fotbalul, invarte mai multi bani decat k1, si tot creste... iti dai seama ca daca majoritatii ii place, nu mai are nici o relevanta ce iesi din scoala aia.
Si eu m-am uitat cu buna stiinta ca sunt regizate si totusi e acolo ceva ce mi-a placut...
Luptator mare nu iesi din scoala de wrestling, dar nu cred ca sunt multi oameni care sa nu practice asa ceva si sa poata depune atat efort cat ei intr-un meci... deci au partea lor de respect meritata.

| ThePoet a răspuns (pentru Mann02):

Da, ok, inteleg perfect si tot mi se pare o porcarie mare. Nu spun ca mie nu-mi place. Am vazut wrestilng-ul standard. Acela mi se pare plictisitor. Adevaratele ligi de wrestilng sunt BJW si CZW unde chiar e vorba de rezisteta, cum spui tu. In fine, unui copil oricum nu i-ar prinde bine acolo din niciun punct de vedere si din pacate copii stau si se uita la labarelile astea.

| PorcușorulDeGuineeaV explică (pentru ThePoet):

Mann02 a zis ce e corect daca copiilor le plac celor la care le plac wrestlingul unde-i John Cena Rey Mysterio Sin Cara si astia e traba lor nu trebuie sai faci in toate felurile daca lor le place e treaba lor da? Mann02 e foarte bun la suflet nu ca tine de ii faci in toate felurile...

| ThePoet a răspuns (pentru PorcușorulDeGuineeaV):

Extraordinar. Altceva?

| ZaineaM a răspuns:

Dc *** mea ai vrea tu sa faci wrestling laughing Te bat cu tot wrestlingul tau! Am si eu un coleg care se uita de ani intregi la wrestling si stie toate schemele; si l-am batut cu tot ce stia el laughing) Nu cred ca exista scoala de asa ceva! Du-te la box! E mult mai folositor!

| diannna38 a răspuns:

ESte doar in toata Ameica in New York sunt cam 5 scoli

| Ellena123 a răspuns:

Tu vrei sa intri in coma, facand asa ceva? Stai potolit

| Minecraft93 a răspuns:

Eu stiu ca e fals si tot ma uit fiind constient ca e trucaj dar unele faze sunt adevarate DarkStarD are dreptate daca ne place ce ai tu cu noi? exemple de meciuri si intamplari din wwe netrucate:http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| Artistul77 a răspuns:

E fals tot ma si daca faceti intre voi wresling va rupeti gatu si te duci la mami plangand.

| Punk_CM_1984 a răspuns:

Wa idiotilor wwe ii adevarat numa ca voi nu va uitati bine cum se lovesc superstarurile, si daca nu stiti nu mai comentati atata ca prostii, daca s-ar face o scoala de WWE in Romania pun pariu ca va fi plin de copii,

| Adder_Alex_1995 a răspuns:

Prima scoala de wrestling profesionist Source Wrestling School : Romania este in cautare de tineri dar si adulti din intreaga tara care doresc sa se afirme in wrestlingul profesionist! Eu propun sa ne urmam visul de a deveni Wrestleri Profesionisti! Deoarece alte sanse ca in Romania sa mai existe o astfel de scoala sunt minime chiar nule!
Asa ca! Alaturati-va unei sesiuni si apoi veti stii daca wrestlingul profesionist este sau nu de voi!

FRIENDS IN ROMANIA - one of the top Romanian wrestling news websites - www.wrestlebook.ro / WrestleBook.RO has just posted a little article on the Source Wrestling School : Romania - if you can, please go give it a read, a like or a share etc... :D xx

http://www.wrestlebook.ro/......olromania/

Întrebări similare