| Anonim2003000 a întrebat:

Întrebare pentru fanii Barcelonei!
Ce părere aveți de Cutinho, va fi mai bun ca Neymar? Și cam ce trofee credeți că vom căștiga sezonul următor?

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Coutinho e bun, dar nu e jucator de Barcelona. Nu o sa reuseasca sa suplineasca lipsa lui Neymar. Cred ca dupa 6-12 luni, Barcelona se va reorienta si va cumpara un jucator de adevarata valoare. Sunt destui, dar in minte, in acest moment, imi vine doar Griezmann.

| Drimmero a răspuns:

Barca a picat de mult, se intoarce acolo unde ii este locul... doar barcelonistii o vad o echipa capabila sa se mai bata pentru trofee,, poate Copa Del Rey sa fie in vitrina clubului la finalul sezonului.

PS : Nu sunt fan Real

| Drimmero a răspuns:

Coutinho e cu 2 clase peste circarul ala de Neymar, cine urmareste Premier League cunoaste, Neymar doar tehnica aruncatului in bazin stie/

| Pool77 a răspuns:

0.
Aceeasi echipa de ani incoace, din pacate era Barcelona a trecut.
Nu se aduce nici un jucator de valoare, tot incearca cu petarde dar nu prea le iese.
Si anul asta Real bate tot, are cel mai complex lot. (Fan Barca, inainte sa ma atacati)

| Samariteanul a răspuns:

Nah,tot Neymar e mai bun, iar legaty de trofee mai mult de 3 nu cred ca va mai lua.

| RzV28 a răspuns:

Sunt putini jucatori care sa il poata inlocui pe Neymar acum. Barca daca vrea sa atace Champions Lig trebuia sa il tina pe Neymar si sa se mai intareasca. Acum ii va fi greu sa gaseasca un inlocuitor la fel de bun. Avand in vedere banii de care dispune ar trebui sa forteze 2-3 transferuri cu jucatori buni sa aiba de unde alege inlocuitor lui Neymar. Cat despre trofee ii va fi foarte greu in ritmul asta si in campionat, Real avand un lot foarte bun, din care nu au plecat jucatori importanti, Cupa pare accesibila.