| ionut1229 a întrebat:

La 700ml de apa, câte grame de creatina trebuie sa pun? O folosesc doar pentru sala

4 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Sunt multe moduri in care se poate masura cata creatina sa iei. Se recomanda 5g/zi m, dar sunt multi care folosesc 1g la 10 kg, adica daca ai spre ex 60 kg, 6g. Studiile ne spun ca 5g este destul si ca o cantitate mai mare nu aduce un beneficiu cert, deci e alegerea ta cat si cum iei. In schimb, daca nu ai mai folosit creatina pana acum si vrei sa vezi o imbunatatire in performante mai rapida, folosestr 25g pe zi pentru a face load timp de 7 zile ( umplii muschii cu creatina ). Poti ajunge la acest lucru si daca iei 5g pe zi dar va dura 28 de zile ( in medie ).

| ionut1229 explică (pentru Sekim):

Daca iau 25g timp de 7 zile cred ca numai dorm noptiile?, deci nu conteaza ml de apa conteaza gramele care le iei pe zi

| Sekim a răspuns (pentru ionut1229):

Ce treabă are cantitatea de apa in care dizolvi creatina cu cantitatea de substanță pe care trebuie sa o folosească corpul tau? Și ce treabă are creatina cu insomnia? 0% legătură. Dacă nu știi ce este creatina ar trebui sa te informezi mai bine înainte să folosești. Oricum, poti dizolva creatina și în 100 ml de apa, faci cum vrei, important este sa bei măcar 3l de apa pe zi.

| AyEmPee a răspuns:

Este important sa urmezi instructiunile de pe eticheta produsului de creatina pe care il utilizezi. In general, se recomanda sa se ia aproximativ 5 grame de creatina pe zi, dar aceasta doza poate varia in functie de produsul specific.