|

Nu am mai facut exercitii fizice de ceva timp si am alergat mai mult si am inceput sa scad in musculatura ce trebuie sa fac sa revin la forma pe care o aveam?

P.S : Am gantere de 14 kg si o haltera de 33. ce fac?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa mananci mai multe calorii decat consumi facand exercitii fizice si sa faci exercitii cu ganterele regulat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti spun din proprie experienta: lucreaza cu greutati mici la inceput, lucrand in serii mai lungi. Ceea ce pui tu, si de asemenea ceea ce ai pierdut este MASA MUSCULARA, lucrand cu greutati mai mici si cu durata si intesitate mai mari, faci FIBRA, care nu se pierde chiar asa daca nu mai faci. Bazeaza-te mai mult pe exercitii in care lucrezi cu greutatea proprie.
De exemplu, eu sunt jucator de polo pe apa, mai precis portar. Eu calc apa cu pana la 10 kg siuneori chiar mai mult, dar pana sa fac asta, am facut serii de durata si intense cu 3 kg si apoi cu 5 kg. Eu chiar daca nu mai ma antrenez o perioada, am cam aceeasi forma si aceeasi masa musculara, adica nu pierd.

Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincera sa fiu, cred ca trebuie sa mergi la sala.Sau daca ai gantere si haltera, ai putea face exercitii fizice si acasa.Si de ce alergi? vrei sa slabesti puiule? laughing. In fine, poti alerga daca vrei.O zi buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ஐMyDreamஐ):

Alerg de placere si pentru dezvoltarea gambei. Urc dealuri, alergare in viteza. etc.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează