| ajfsfamqewED a întrebat:

O intrebare patetica, dar daca ma inscriu din toamna ( luna octombrie ) la atletism... dupa cat timp as putea participa la concursuri si ce benefici mai atuce atletismul

Răspuns Câştigător
| Raggy a răspuns:

Ok, daca te inscrii pentru prima oara si nu stii tehnica, va dura vreo 4 luni pana sa poti participa la un concurs (municipal, sau ceva genul Cupa de Iarna, memoriale) Trebuie sa incepi sa exersezi mai multe probe pana vezi la care esti mai bun, apoi sa te antrenezi la tehnica, forta. ceea ce dureaza.
Ce beneficii iti aduce? In primul rand, te mentii in forma si iti ocupi timpul cu ceva sanatos, nu ca majoritatea care stau in casa toata ziua. Iar daca iesi pe podium, primesti o medalie, diploma si uneori inca un premiu. La un memorial s-au dat si cupe. Iar daca ajungi in lot sau devii campion national, primesti si bani. big grin

5 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Apuca-te de un sport pentru ca simti ca iti place si ca iti doresti sa faci sportul ala nu te apuca doar de dragul de a face un sport sau pentru ca asa a zis nu stiu cine sau asa face nu stiu cine. Gandeste-te bine ce sport iti place si apuca-te de acel sport. Nu o sa ai niciodata rezultate intr-un sport daca nu il faci din placere si pasiune. iar daca tu intrebi ce beneficii aduce... sincer tind sa cred ca nu te duci acolo de placere.

| ajfsfamqewED explică (pentru Nickname1890):

Sincer :3 este din placere :3 dar ma gandeam daca poate fi si mai bine happy

| Nickname1890 a răspuns (pentru ajfsfamqewED):

Daca este din placere atunci foarte bine, iti doresc mult succes. Raggy ti-a raspuns la intrebare. Ca in orice sport ca sa ajungi la un nivel inalt ai enooorm de mult de munca, dar cu ambitie, rabdare si multa vointa, totul este posibil. Bafta!

| Deriol a răspuns:

Pai antrenorul te va pune la incercare la maimulte probela inceput ca sa vada la ce esti tu cel mai bun, deci cm a zis cineva mai sus daca nu ai talent/tehnica cred ca poate dura chiar si peste 5 luni pana poti participa la concursuri.
Cat despre beneficii, atletismul iti ofera o conditie fizica foarte buna si rezistenta foarte mare, agilitate, viteza si altel, este un sport destul de fain, ti-l recomand.

| AlexCristiAlXx a răspuns:

Participarea la concursuri se face atunci cand crede antrenorul ca tu esti pregatit sau poate sa te bage la diferite categori.