anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pareri

Daca pentru urmatoarele 3-4 luni merg 5 zile din 7 la sala pentru a lucra musculatura si alerg o data sau de doua ori pe zi (dimineata si/sau seara). Voi manca regulat si sanatos, dar suficient (adica nu ma "las de mancar" laughing ), fara sucuri, prea multa sare spre deloc, dulciuri etc. voi observa o schimbare cat de cat importanta?

Am 173 cm si undeva pe la ~ 68 kg. Ce nu-mi place la mine si motivul pentru care vreau sa ma duc la sala din nou, dar mai serios ca niciodata (am mai mers si inainte, dar nu mai merg cand am sesiune sau perioade in care alte lucruri sunt mai importante) este faptul ca la mine orice kg in plus se vede direct pe abdomen >= burta... Nu vreau sa ajung musculos atat de mult pe cat vreau sa am un abdomen plat, nu neaparat patratele laughing Alea dupa big grin

De mentionat ca am strans bani ca sa imi iau si Proteina Whey Gold Standard la 2.27 kg ca sa-mi ajunga pe perioada verii.

5 răspunsuri:
| AlexDFY a răspuns:

Nu ai spus varsta, in 3 luni de sala, o sa se vada doar pieptul si spatele cat de cat, iar daca pana acum ai mancat mai nesanatos, crede ma ca e cam imposibil sa renunti la toate astea mai mult de 2-3 saptamani, tu vrei doar abdomen plat, dar tu trebuie sa lucrezi toate grupele musculare, ca sa iti cresti masa musculara per total. Nu ai specificat varsta, dar nu cred ca ai nevoie de proteine, fa ti un shake cu lapte, ou si o banana.Ti am spus mai mult lucruri rele, dar sper ca te am ajutat.

| B3cKham a răspuns (pentru AlexDFY):

Lucrurile rele sunt cele mai bune, iar din ele ai multe de invatat. Am 20 de ani. Nu imi este greu sa mananc sanatos. Am avut perioade in care n-am baut suc de cate 1-2 ani si cu dulciurile la fel, deci nu este o problema pentru mine acest aspect big grin Sunt constient ca trebuie sa lucrez toate grupele musculare de aceea ma si duc la sala, scoteam doar in evidenta ceea ce vreau cu adevarat.

| AlexDFY a răspuns (pentru B3cKham):

Atunci e foarte ok, si da, vei vedea o schimbare

| sasha898 a răspuns (pentru AlexDFY):

Eu in primele 3 luni chiar am avut cea mai mare progresare eeplu de la 35 in brat la 38 fara creatina sau alte suplimente.

| AlexDFY a răspuns (pentru sasha898):

35 in brat, e destul de ok, adica inainte faceai exercitii sau sala, si ai avut o alimentatie foarte sanatoasa