anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu se cam holbeaza la fundul celorlalte fete si ma simt foarte ciudat.nici n.as sti sa explic cum. Vreau si eu sa am un fizic frumos sa am un fund mai bombat si sa mai scad Putin din burtica. Am 1.60 si 48 kg. Ce exercitii si ce regim pot avea pt fesieri mai bombati si un abdomen plat? Chiar nu vreau sa merg la sala. Ce ar trebui sa mănânc si la ce interval de ore?

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar trebui sa il schimbi... E mai sanatos.

| dragosh a răspuns:

Aaa, pai daca nu vrei sa mergi la sala nu e prea bine.Genoflexiunile si celelalte exercitii ajuta si ele, dar la un moment dat corpul se va obisnui cu ele si o sa stagnezi, plus ca nu prea te ajuta sa slabesti.Cel mai bun exercitiu este sa alergi, bineinteles in combinatie cu o varietate larga de exercitii si o alimentatie cat mai sanatoasa. Daca vrei detalii, aici sunt! Ciao

| lizy12iul a răspuns:

Genoflexiunile sunt perfecte pentru asa ceva, poti sa te ajuti si de scaun ceva, sa faci pe bicicleta acasa, sa manaci mai sanatos, adica mai putine dulciuri si mai multe legume si fructe. sa nu mananci seara dupa ora 6-7 maxim.
Oricum sa nu iti faci griji daca se uita la alte fete, asa sunt baietii, se uita la toate dar nimeni nu e mai buna ca cea cu care e el :*

| Reins a răspuns:

Genoflexiuni, lungituri, stretching (intinderi), diferite exercitii pentru fund (youtube)
pentru abdomen: nu paine,nu suc, nu ciocolata, bea apa multa,mananca vegetale,fructe, fa diferite miscari care sa te faca sa transpiri, sarituri, coarda, alergare (chiar si pe loc)

| DaRk3N a răspuns:

Sa ai fundul rotund si bombat incearca sa faci flotari cu picioarele incrucisate, si rand pe rand pr cate un picior, fa serii de cate 5-10.
Fa genoflexiuni cu picoarele departate si daca ai avea o greutate pe umeri ar fi perfecthappy.