| geamuriXP a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti si mie ce alimente trebuie sa consum pentru a creste masa musculara, am citit pe un site ceva dar nu era exact.

Răspuns Câştigător
| VasileBogdan a răspuns:

Salut.
Daca doresti cresterea masei musculare
1. Incearca daca ai putin timp sa mergi la sala.
2. Daca nu prea ai timp Foloseste niste creatina si proteina. Daca esti slabut recomand Care-alkalyn EFX (Creatina Monohidrata) Si ca proteine iti recomand sa iti iei de la firma Universal Se numeste Gain Fast. Si incerci seara sa faci cateva flotari, genoflexiuni pana cand transpiri. Si din ce in ce mai multe flotari si genoflexiuni. Cam asa am ajuns eu de la 61 KG La 74 Numai prin masa musculara Dupa care m-am apucat de sala. Sper sa iti fi fost de ajutor Salut.

4 răspunsuri:
| cosmin21 a răspuns:

Pentru a creste in masa musculara consuma alimente care au un continut ridicat de proteine si carbohidrati.

| Adrian1997 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu iei suplimente alimentare, gasesti proteine naturale in lapte, banane, iaurt, cereale... consuma din astea si fa sala... cresti in timp masa musculara dar e mult mai sanatos!

| VasileBogdan a răspuns:

Cosmin21 Carbohidratii si proteinele se gasesc in Gain fast " Universal" Si este foarte natural este un supliment alimentar care se face cu lapte. Nu sunt pastile nu sunt steroizi anabolzanti. Este doar un supliment alimentar care il consumi dupa fiecare masa. Eu asa am crescut foarte repede acum fiecare cu ideea lui.

| mescalyto a răspuns:

Carne, oua (albusul in special), lactate, apoi fasole, orez, legume si fructe (in ordinea importantei )
http://mescalyto.blogspot.com/