| PustiuD a întrebat:


Sal TPU!

Eu as dori sa am si eu muschi la maini picioare si burta sunt de la tara din moldova am 14 ani si nu am sala pe aici prin zona deci vreau sa fac niste exerciti acasa precum ce ati zice daca as face pe zi 50 genoflexiuni dimineata 100 abdomene si sa ridic de 25 de ori o galeata de apa de 10Kg si cate 5 6 flotari doar atata pot sunt mai plinut un pic iar seara fac tot asa + am sa mananc mai sanatot si mai putin las deoparte dulciurile sucurile si mancarea cumparata de la restaurant precum pizaa shaorma si mai now a aparut la noi in sat si un fast-food si mai am si o coarda poate mai slabesc si cu aia sarindo nu vreau cine stie ce exerciti sa ma epuizeze total vreau sa stiu cu aceste exerciti poate sa dureze chiar si 7, 8 luni dar oare dau rezultate si vreau niste raspunsuri dar raspunsuri sa fie nu niste prostii cum am mai vazut rog seriozitate si oricum mai slabesc si la treaba ca la noi e multa treaba la tara.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

"chiar si 7, 8 luni", muschii se fac in ani de zile cu echipament special.

Primul pas ar fi sa te documentezi, spre ex. cu 50 de genuflexiuni si 100 de abdomene faci REZISTENTA, in niciun caz muschi si forta.

Citeste asta :
http://www.getfit.ro/......serie.html

Cand depasesti numarul de repetari, maresti greutatea, asa se fac muschii.

Documenteaza-te, in sportul asta cel mai important lucru e alimentatia, 4-5 mese pe zi bogate in proteine ( carne, peste, branza, oua, lactate ), dar carne slaba si de calitate ( piept de pui, muschi, etc. ), nu slanina sau alte de-astea.

Apoi exercitii care sa lucreze din mai multe unghiuri toate grupele ( piept, spate, umeri, trapez, lombari, biceps, triceps, antebrat, picioare, gambe ) si apoi un program.

recomand : www.culturism.ro si www.getfit.ro, gasesti acolo tot ce-ti trebuie

| PustiuD explică (pentru Cosmin86):

Mai frate sunt la inceput si mie mai greu da-mi tu niste exerciti pentru abdomen maini picioare ex abdomn+picioare =genoflexiuni maini sa ridic niste fier vechilaughing ca nu este sala de haltere la noi o fost odata dar o stricato taranii! si exact ce ar trebui sa mananc eu exemplu mananc iaurt mere la scoala nu mananc nimic numi cumpar dulciuri nu beau sucuri bere nu sunt pofticios mananc doar acasa dimineata inaine sa plec la scoala cu vreo 1 ora 1 jumate si seara cand ajung acasa si de obicei mai mananc si supe de cartofi cu paste fainoase delea fidea sau cum so chema mai mananc si carne oua mai rar rosii chiar si portocale mananc mai des na acum vreau sami spui tu ca nu prea am tmp cand sa stau sa ma uit pe net dimineata la 7 ma trezesc fac treaba prin casa pe afara teme plec la scoala vin stau putin pc si plec si mai stau si dimineata cate oleaca de asta zi-mi tu tot oricum ai funda de la mine

4 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Ce zici de exerciţii la română? Că stai prost cu gramatica.

| CeaCuMasca a răspuns:

Ai auzit de virgulă și punct?

| ScumpikAlyssa a răspuns:

Pai ai spus deja mai sus ce trebuie sa faci!
Succes!happy