| florinlungu a întrebat:

Sall. Lamuriti-ma si pe mine cum este cu Biletul Sistem la casa pariurilor. De exemplu am pus 4/9 meciuri. Cum e aici? inseamna ca castiga 4 meciuri din alea 9 sau pierd 4 meciuri? Sau alta parere: trebuie sa imi castige 4 meciuri din 9? In sensul ca trebuie sa imi castige fix 4 sau de exemplu zicem ca imi ies 6/9 dar eu am pus 4/9.Castig si asa? Trebuie sa castige minim 4 meciuri sau trebuie sa castige fix 4? Dau funda explicatomi tot. Cum ar veni am pus 20 de meciuri si am pus la sistem 6/20 dar castiga 11 din 20. Trebuia neaparat 6? Ma rog intelegeti voi.

Răspuns Câştigător
| Dragos_Ronaldo_1999 a răspuns:

Salut tu ai pus 4 din noua daca prinzi 4 meciuri si restul pierzi ati da cv bani da daca prinzi toate ati da suma totala sper ca te-am ajutat

| florinlungu explică (pentru Dragos_Ronaldo_1999):

Ms am inteles. Dar daca nu prind nici 4 dar nici pe toate 9 si prind de exemplu 7/9 tot mai iau? Adica sa nu pierd mai putin de 4 da daca castig mai multe e bine?

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Greu vei gasi un raspuns pe TPU. Pana si mie, care joc de ceva timp la pariuri si am capatat o anumita experienta si am ajutat multa lume pe aici, mi-e greu sa iti explic. Cel mai bine mergi la agentie si o intrebi pe cea de la casa. Vezi si tu sa prinzi un moment cand nu e prea multa lume in agentie.