| Vla2ca a întrebat:

Cine crezi ca va lua cupa Euro2016 ce națională care va sunt argumentele? Cat de departe va ajunge România la Euro2016? Care este cel mai bun jucător al naționalei noastre argumentați? Cel mai bun jucător la Euro argumentați?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Inainte de Euro vedeam Franta favorita, insa dupa prestatiile lor mi-am schimbat parerea. Probabil Germania va castiga. Argumente nu cred ca mai sunt necesare, ii stim toti pe nemti. Romania va invinge Albania si va merge mai departe de pe locul 3, facand parte din cele mai bune 4 echipe de pe locul 3 care merg mai departe. Cu Germania sau Polonia... Dumnezeu cu mila! Cel mai bun jucator al nationalei noastre nu stiu care este, insa pot sa-ti spun jucatorii cei mai buni. Acestia ar fi: Sapunaru, Chiriches, Tatarusanu (chiar daca lumea zice ca a gresit la golul lui Giroud, eu zic ca a fost fault clar), Pintili, Grigore, Stancu si poate si Hoban. Cel mai bun jucator de la Euro, din tot ce am vazut pana acum, este Payet. Golul fantastic cu Romania si reusita cu albanezii, cat si evolutiile foarte bune l-au propulsat pe acest prim loc.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru AFR81):

Sunt curios ce sentimente poti avea acum dupa ce ti s-au naruit toate "profetiile" din comentariul tau cu privire la dumnezeu, la catastrofa numita Tatarusanu si in general fata de aceasta nationala de tot c#c#tul?

1 răspuns: