| xNiNjAx a întrebat:

Vreau sa slabesc vre 10kg ce trebuie sa fac?
Va rog sa imi spuneti.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Parerea mea slabirea sta in procente de 80 la suta in regim nu in sport, manca mai putin si vei slabi mult ba chiar vei trai mai mult

| AndreyFsk a răspuns:

Frate, după părerea mea, te-aş sfătuii să te duci la alergat în parc sau în faţa blocului. Îmbracă-te indiferent de vreme cu un tricou şi un hanorac sau ceva gros peste (pentru a transpira) şi alergi încet fără grabă sau dacă poţi şi repede, dar doar dacă ştii că poţi să alergi mult, alergi mai repede. De preferat ar fi să te îmbraci gros şi să fugi imediat după ce a plouat, vei transpira repede şi mult. Dupa vreo 2-3 luni de alergat aşa. vei vedea rezultate. Poate că am exagerat cu durata. chiar şi după o lună de aşa ceva, dar făcut bine vei vedea rezultate. Nu urma diete! Te vor distruge! Vei ajunge arahidă, mănâncă ca de obicei dar aleargă seara. Mult succes!

| Goldenboy97 a răspuns (pentru AndreyFsk):

Faza cu imbracate gros e total gresita. Vad persoane care isi pun celofan in jurul abdomenului ca "transpira si slabesc mai mult" pur si simplu imi fac cruce.
Cineva a dat un raspuns odata la un astfel de subiect, parca NDC12 daca nu ma insel thinking
Sigur sti ce este transpiratia?

| AndreyFsk a răspuns (pentru Goldenboy97):

Hai sa iti spun ceva, eu practic chestia asta de 3 ani si am slabit mult. Daca stii tu mai multe prezinta-ti parerea intr-un comentariu. Asta e parerea ta ti-o respect, insa eu vorbesc din propria experienta nu din ce am citit happy.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru AndreyFsk):

Daca iti merge tie, asta nu inseamna ca o sa-i mearga si lui. sigh

| AndreyFsk a răspuns (pentru Goldenboy97):

Ce vorbesti ma? el nu e tot om ma? oh go on

| iuliaiuli18 a răspuns:

Realizezi ca fara sport nu faci nimic, nu?
Bine, asta in cazul in care vrei sa slabesti foarte rapid si vrei sa te infometezi, in caz contrar, va trebui sa urmezi o asa zisa " dieta ", asa ca incepi frumos de luni sa lasi la o parte tot ce tine de aciduri, prajeli, grasimi, dulciuri si sa mananci faaara paine! A, si fara nicio bucatica de mancare dupa ora 5, daca vrei sa slabesti mai repede. In rest, baga apa muuulta,uneori ai putea sa inlocuiesti sa zicem micul dejun cu o cana maaare cu apa.
Well, cam asta fac eu. Iar in ceea ce priveste meniul pe o zi, am asa :
-dimineata mananc un pachet de biscuiti belvita
-la pranz imi fac o salata de obicei de rosii,alteori cartofi fierti sau copti, ciuperci, porumb, peste la gratar. Ce tine legat de carne, consum doar peste.
-seara nu mananc.
Pe langa toate astea, cate 50-100-150 de abdomene dimineata sau seara.
Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru iuliaiuli18):

"fara nicio bucatica de mancare dupa ora 5", asta e o MARE PROSTIE.

Ultima masa e bine sa fie cu 3 ore inainte de culcare, INDIFERENT de ora ( te culci la 3 noaptea, ultima masa e la 12 noaptea ).

Dupa regula asta ( + mancare sanatoasa, dar si trisari cu prostii ) + sport am slabit 18 kg.

| valyvali00 a răspuns:

Pai mananca mai putin,,fara dulciuri sau bauturi acidulate,numai apa,fructe, legume si sport:alergari,mers cu bicicleta, sala, abdomene, genoflectiuni, flotari.

| Maryusell a răspuns:

Nu mananci deloc dulciuri...Adica deloc, deloc! Mananci doar mancare fiarta (ciuperci fierte, pastai fierte, cartofi fierti, carne fiarta, morcovi fierti etc.) Ai voie sa mananci doar o felie de paine pe zi.
Asa a slabit matusa mea 30Kg.
FUNDA?