| Paul25955 a întrebat:

Salut, a folosit cineva titandrol? Ajuta la ceva? Pentru a creste masa musculara, ma interesează niște păreri dacă are vreun efect, fav sala de ceva timp și nu mai reușesc sa cresc în masa musculara

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. Ce inseamna "de ceva timp"? Cati ani?
2. Mananci suficiente proteine? Cate fripturi mananci pe zi?
3. Ce program de antrenament ai?

| Paul25955 explică (pentru Cosmin86):

2 ani, fata de cum am fost la început am progresat mult, dar stagnez de ceva timp, am 3-4 mese pe zi, proteine iau cam 90 grame din praf+mâncare, creatina, merg 5 zile pe săptămână la sala, fiecare grupa o lucrez de 2 ori pe săptămână, 18 serii fiecare grupa pe săptămână, pun pe mine foarte greu, și nu as vrea sa apelez la steroizi sa trec de stagnarea asta

| Paul25955 explică (pentru Paul25955):

Mi-am cam dat seama ca sunt niște tâmpenii majoritatea produselor, am uitat sa menționez ca am 27 ani și 79 kg

| Moofie a răspuns (pentru Paul25955):

Alimentatia > orice supliment alimentar pe baza de proteina.
3-4 mese sunt cam putine pentru masa musculara, incearca cu 5-6 mese adevarate cu mancare de calitate.
reusesti mentinerea greutatii in punctul maxim cam 1-2 secunde? cam cat de lent faci negativa?
dupa cate repetari maresti greutatea?
ce antrenament ai si ce mananci mai concret, daca ne dai asa putine informatii nu prea te vom putea ajuta.
eu nu antrenez fiecare grupa de 2 ori pe saptamana, o antrenez o singura data, ca intra si in mod indirect unele asta-i alta treaba.

un ciclu adevarat de steroizi costa si costa foarte mult si se face cu ajutorul unui specialist care stie in ce sa te bage, daca iei exemple de pe net cu steroizi considera-te ca si terminat.
daca te intereseaza pot da aici prospectul de la anavar, trenbolon, danabol si testosteron entanat, sa vezi cate contraindicatii si efecte secundare au.
asta in cazul in care nu le gasesti pe internet.

| Moofie a răspuns (pentru Paul25955):

Eu am avut rezultate bune cu 2-3g carbo xkg, 1, 8g proteina ( nu ajuta cu nimic la sinteza proteica daca bagi mai mult, ci o vei folosi doar pe post de energie)
si restul baga grasimi si evita dulciuri, alcool, grasimi saturate si alte prostii.

| Paul25955 explică (pentru Moofie):

M-am interesat foarte mult și de steroizi și efectele negative, de aia as vrea sa le evit, anavar-ul din câte am citit are cele mai puține efecte negative, dar ii și cel mai slab, oral ma refer, nu injectabil, mențin aprox 1 sec în punctul maxim, las lent, încerc cam 40-50 secunde sa fac o serie a câte 7-12 bucăți, pe serie, m-am interesat foarte mult și de antrenament, și de executat corect exercițiile, cu alimentația știu ca ii o problema, dar nu pot sa bag 5-6 mese pe zi, din păcate, de aia as incerca sa suplimenteze cu ceva suplimente mai ok, dar...nimic.în afara de steroizi, după fiecare serie cresc greutatea, sa fac nimic 6 bucăți, vad ca ști despre ce vorbești, zi-mi o părere sincera de anavar

| Paul25955 explică (pentru Moofie):

Wriy, carbo, din ceva suplimente? Îmi poți recomanda ceva? Gainer, cu care ai avut tu rezultate

| Moofie a răspuns (pentru Paul25955):

Nu am folosit si nu o sa folosesc niciodata un gainer, pentru ca cele mai multe au zahar iar cele de calitate cam costa din pacate, iti pot recomanda 2 si-ti pot si explica de ce, dar cea mai buna solutie iti faci tu propriul gainer iti si explic cum si iesi cu siguranta mult mai ieftin.

https://fit1.ro/......mass/31352

https://dynutrition.ro/......-nutrition

Daca vrei sa iti faci singur poti sa pui ovaz, banana, unt de arahide, miere/sirop de artar/sirop de agave si o proteina din zer, sigur ca mai exista si alte combinatii dar eu asta folsoeam daca cautam vreodata un gainer, la gramaj ti-l faci in functie de cum consideri tu.

| Moofie a răspuns (pentru Paul25955):

Fii atent, mie imi merge mai bine de cand merg asa, poti incerca si tu poate o sa iti mearga.
la maxim 12 repetari maresc greutatea ( 12-15 repetari picioare) si tinesc minim 8.
Mai important decat greutatea folosita este conexiunea minte-muschi.
Sincer, anavar e apa de ploaie luat singur, iar daca il combini cu ce trebuie iti risti mult sanatatea, poate mai mult decat cu injectabile.
Sunt foarte multe de spus pe acest subiect, informatia e puterea tine minte asta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Paul25955):

"fiecare grupa o lucrez de 2 ori pe săptămână" -> asta e prima problema, din cauza careia stagnezi... fa o grupa pe saptamana si NU SARI peste exercitiile grele (tractiuni cu discuri legate de tine, flotari la paralele - tot cu discuri, indreptari, genu cu haltera, mersul fermierului, ramat, presa militara, etc.)

| Brizbriz a răspuns:

Https://pareriprospect.com/titanodrol/#compozi-ia-titanodrol
tot un fel de n'ar mai fi, iti promite marea si sarea, la un pret DEMENTIAL
o sa iti creasca cu 0.001%

| Moofie a răspuns:

Produsele care iti promit cresterea rapida a masei musculare sau alte tampenii d-astea sunt in mod sigur tepe, excluzand steroizii care chiar functioneaza da nu merita.
sunt zeci de motive pentru care nu reusesti sa cresti in masa musculara, in mod sigur faci ceva gresit.
Si in plus, masa musculara nu se construieste in mod natural asa repede cum cred majoritatea in 2-3 luni arati exceptional, depinde si de genetic, dar alea sunt exceptii.