anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Abdomenul se lucreaza la fel ca la celelalte zone de muschi? adica faci o zona la sala apoi pauza cateva zile ca sa creasca muschiul. sau pot face abdomene in fiecare zi? Caci am un aparat de la top shop si m am gandit sa fac la fel 2-3-4 minute din ora in ora in fiecare zi. ce parere aveti? e ok?

7 răspunsuri:
| catalin055 a răspuns:

Da e bine sa faci mereu nu sa iei pauze de zile sau astea nu pentru ca asa iti creste muchiul daca exersezi mereu si daca faci sa ai un program fix si o alimentatie corectawinking bafta

| Dkgray a răspuns (pentru catalin055):

Asta e calea sigura spre supraantrenament. Abtine-te ca esti pe langa subiect!

| Cosmin86 a răspuns (pentru catalin055):

Tu ai vreo treaba cu sportul?

| stefan95 a răspuns:

Salut. da abdomenul lucreaza ca celalalte zone de muschi. dar garantat ar fi sa nu faci in fiecare zii. trebuie sa faci ca la sala. faci luni. marti. miercuri te opresti. pe urma incepi joi.vineri. sambata si dumnica lasii muschi sa se odihneasca. si faci in serii. poti sa faci un abdomen frumos.si fara aparate. dar trebuie sa lucrezi mai mult la el. Bafta cred ca te-am ajutat big grin

| anonim_4396 explică (pentru stefan95):

Mc.
Programul meu de sala se desfasoare luni, miercuri si vineri. Din cate mi ai spus am inteles ca abdomenul il pot lucra luni, miercuri, bineri si chiar si duminica. astfel oferindu i abdomenului timp sa se dezvolte. Dar mai am o intrebare : pot, in aceste zile, sa l lucrez cate un pic la fiecare ora? sau fac cat trebuie intr o ora apoi pauza... caci mi este mai usor sa fac cate putin la fiecare ora.

| Dkgray a răspuns (pentru anonim_4396):

Astfel nu-i oferi timp sa se refaca! Abdomenul se lucreaza ca orice alta grupa o data, maxim de doua ori pe saptamana!

| stefan95 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai din cate stiu eu. daca faci luni miercuri si vineri este destul de bine. si asa in pauza cum se zice. nu trebuie sa mai faci nici un exercitiu abdominal. trebuie sa il lasi sa se odihneasca muschii. si inca un secret. muschii mai cresc seara cand dormi dupa febra musculara. nu trebuie sa il mai lucrezi deloc in aceste zile cate un pic la fiecare ora. cum a zis si Dkgray il lasi sa se odihneasca.