| SroSro a întrebat:

Salut all, vreau sa-mi iau un skateboard, dar nu stiu cum si ce.
cam cat costa unu normal pentru un incepator? cum sa fie rotile? de unde sa stiu daca este bun sau prost. etc, si daca puteti sa-mi dati un video cum sa alerg. adica sa merg cu skateboardul normal. Funda! merci

Răspuns Câştigător
| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Crazy creek este o firma de skateuri faina. Si eu am unul. E o placa stabila si rezistenta.
Depide unde te plimbi cu placa. Daca vrei sa dai ture pe asfalt iti recomand roti de silicon, mai moi. Daca ai roti dure, pe asfalt vei simti in centrul de grutate fiecare gropita de pe asfalt.
Daca o sa te plimbi cu el in skate parca, ia-ti roti pvc.
Ca incepator iti recomand sa strangi mai mult din piulite sa faci placa mai imobila. Adica mai stabila. Sa dai cateva chei si la roti ca sa nu o ia prea repede la vale. Cand incepi sa te obisnuiesti le dai drumul.

3 răspunsuri:
| Alexandrumar1 a răspuns:

Http://www.extremeaddict.ro/skateboard/skateboard_incepatori.html si asta deja alegi u unul pe placerecred ca o sa te descurci, ca sa ai o placa mai sigura si mai profesionista iti recomad sa cheltui pe ea de la 150 lei in sus.

| SroSro explică:

Ce fel de roti sa-mi iau la ele? cele de silicon sau pvc? de unde? cum sa stiu.etc laughing?

| Hakalailama a răspuns:

Pooi.Daca esti incepator po sa iti iei un RCO.Shi daca te tii de skatee i`ati Firefly.Yo am Firefly de 2 ani.Am daat 2, 5 mil pe ea si daau kickflip.ollie.heelflip.imposiblle si altele si noo am avuut nici`o problema cu plakaa