| Sjsnznx123432 a întrebat:

Am 12 ani, sunt clasa a 7-a si vreau sa dau la liceul militar. Sunt umpicut gras, am sunci, 0 muschi. Ce exercitii pentru un abdomen definit, piept, antebrat acasa si un supliment fara sa coste bani imi puteti recomanda?

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Mai intai trebuie sa slabesti si dupa sa lucrezi grupele musculare pentru vei avea nevoie sa adaugi putina masa musculara ca sa se vada ceva.Incepe cu o dieta, alergare+bicicleta si dupa ce slabesti, treci la exercitii fizice.Ai 12 ani deci ia-o usor.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Salut,încearcă sa stai in coate cat mai mult poți, găsesti pe magazin play diferite aplicatii pentru un ambdomen plat.Baftă!

| Aihao19 a răspuns:

Mai bine faci exercitii cardiace (pedalat bicicleta medicinala, alergat pe banda etc)ca sa slabesti si tii si o dieta mai usoara. Exercitiile cardio te ajuta la slabit nu abdomenele.Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| bluelemOnhamOn a răspuns:

Ar trebui sa ai o conditie destul de buna, plus ca ai de dat proba sportiva, psihologica si ceva de romana si mate. Apropo, daca ai vrea sa te duci la liceul militar, ar trebui sa stii unele lucruri.
De exemplu, la Breaza, va trebui sa stai acolo de luni pana vineri. Vei avea pe cineva de clasa a 11a care va avea grija de tine.
Dar faza buna e ca nu trebuie sa platesti nimic acolo, decat daca vrei sa te duci in excursii ceva, dar in rest ei iti platesc. Pare bizar, dar e adevarat. Sunt clasa a 8a si au venit la scoala si ne-au spus lucrurile astea. happy
As fi vrut sa ma duc, dar nu e de mine. Pe scurt, trebuie sa ai o conditie fizica buna. Bafta!