| Cinevarandom009 a întrebat:

Salut! Am 14 ani si vreau sa ma antrenez sa fac mai multe double(Fotbal) Daca ma antrenez in pauzele de la scoala are rost? Adica ma antrenez si acasa dar la scoala are rost? Voi fi mai bun? Sau doar voi pierde timpul in pauze?

Răspuns Câştigător
| ALex07539 a răspuns:

Salut! Este excelent că îți dorești să te antrenezi pentru a deveni mai bun la fotbal. În general, orice oportunitate de a practica și de a-ți îmbunătăți abilitățile este benefică, indiferent de locul în care se întâmplă.

Dacă ai pauze destul de lungi între ore, ar putea fi o oportunitate bună de a-ți face câteva exerciții de încălzire și de a practica driblingul sau lovituri de la distanță. Cu toate acestea, este important să te asiguri că nu pierzi orele de școală sau să nu afectezi negativ performanța ta academică.

De asemenea, nu uita să îți faci exercițiile de antrenament acasă și să urmărești programul tău de antrenament cu regularitate. Practica constantă și dedicarea sunt esențiale pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și performanța.

În cele din urmă, este important să ai o abordare echilibrată și să îți acorzi suficient timp și energie pentru școală, antrenament și alte activități importante din viața ta.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa te antrenezi la crate, ca aia este acum extrem d eimportanta, ca bate examenul de capacuatet la usa!

Fotbalul il faci la vara, dupa examen, acum la carte si tocit pe rupte, ca nu-i timp de batut mingea!

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Salut.
Daca iti doresti sa te ANTRENEZI ai nevoie de un ANTRENOR.
cauta antrenamente la tine in oras si inscrie-te, o sa cresti de cateva zeci de ori mai repede si o sa joci mai bine, el stie sa te antreneze.
Plus ca daca te antrenezi, pentru ce o faci? O faci sa continui in fotbal si fiind inscris ai sansele normale sa continui