| ekekerica a întrebat:

Salut, am 16 ani si vreau sa incep sa fac sala, doar ca vreau sa fac acasa.Am 2 gantere la care pot atasa diferite greutati. Daca imi puteti da cateva exercitii si un program pentru fiecare zi pentru a-mi lucra toate grupele de muschi, de ex: pentru piept ce fel de exercitii si cate repetari si in ce zi. Programul sa fie doar de luni pana vineri, sambata si duminica o sa fac pauza.

Răspuns Câştigător
| DemBow a răspuns:

Cu gantere poti sa faci:
Pentru piept: impins si fluturari pe orizontal.
Pentru biceps: flexii si flexii hammer.
Pentru triceps: extensii cu un brat (sau cu ambele brate daca ai o gantera mai grea)
Pentru umeri: impins frontal, ridicari in sus, fluturari laterale.
Pentru spate: ramat cu gantera.
Pentru picioare: genoflexiuni cu gantere in mana.
Grupe mari de muschi: piept, picioare, spate. Grupe mici: biceps, umeri, triceps. Un program bun de antrenament ar fi ca intr-o zi sa lucrezi o grupa mare+o grupa mica. Cele mai bune combinatii: spate+triceps, picioare+umeri+piept+biceps.

| ekekerica explică (pentru DemBow):

Mersii mult, daca te rog, imi poti da si unele exercitii care le pot face cu greutatea corpului si pentru ce grupe de muschi se fac.

| DemBow a răspuns (pentru ekekerica):

Tractiuni la bara cu palmele departate si spre exterior pentru spate si cu palmele apropiate si spre interior pentru biceps. Flotari la banca sau la paralele pentru triceps. Flotari cu mainile departate pentru piept si cu mainile apropiate pentru triceps.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat