| Criss_1252 a întrebat:


Am 17 ani
De vreo luna de zile m-am apucat de sala.
Am mai facut sporturi (Karate - Fotbal - KickBox) deci sunt obisnuit cu sportul.
Iar de cand am inceput sa fac sala am inceput sa iau si cate o cupa (nu stiu cate grame inseamna. este o cupa micuta, nu stiu sa explic) de Gain Fast pe zi, dupa antrenament.
Ce parere aveti despre aceste proteine? Sunt bune? Nu sunt? Eu consider ca nu iau excesiv. adica o cupa pe zi, 5 zile pe saptamana.
Multumesc!
Funda

2 răspunsuri:
| hgcl a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda o proteina cu carbohidrati multi... acele proteine sunt extrase din porumb sau alte surse si este doar zahar. Ti-as recomanda o proteina din zer care este una buna si o sa ai castiguri mai lente dar o sa ai o masa musculara 100% de calitate. Iti recomand si un complex de vitamine si minerale. Bafta!

| Rapking a răspuns:

Si eu practic culturismul si din cate imi zicea antrenorul 2 lingurite de proteine (indiferent de care ar fi) sunt mai mult decat suficiente, nu pot sa ma exprim asupra faptului cat ei tu pentru ca nu stiu gramajul acelei cupe dar cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa iti cauti un antrenament pe internet (gasesti cu sutele daca cauti plus ca daca cauti mai detaliat iti da si cu proteine cam cat trebuie sa ei pe zi si ce trebuie sa faci ca sa functioneze 100% ) si sa il urmezi in tocmai...dac nu te descurci cauta retete pentru culturism si vei gasi liste de proteine cu gramaje si toate detaliile de care ai nevoie FUNDA?