anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani jumate m-am apucat de exercitii(flotari,tractiuni,abdomene, genoflexiuni) cu aproximativ un an in urma se vad ceva rezultate la picioare, abdomen, piept si spate dar la maini nu e nici o diferenta... ce sa fac? de mancat mananc chiar mult si tot nu se pune am niste maini ca de fata in ***... Ce sfat imi dati? S-au un set de exercitii speciale pentru maini care sa dea roade. Va rog big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe culturism.ro Acolo vei gasi programe de antrenament, notiuni in privinta alimentatiei si multe alte chestii interesante. Succes in dobandirea unui fizic la care ai visat!big grin

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Zi concret ce program ai.

Spre exemplu la flotari, faci peste 8 flotari? Ca daca faci peste 8, trebuie sa maresti greutatea.

Daca faci serii de 15-20 de flotari, faci cam DEGEABA.

Si ce inseamna "mananc chiar mult"? Mananci 6-7 fripturi pe zi? Cu 50 de oua pe saptamana?

| 02Florin97 a răspuns (pentru Cosmin86):

M-am apucat sa fac un program de pe madbarz pentru biceps/triceps sper sa se faca mai repede cald ca sa fac mai des exercitii la bara. Nu am zis ca mananc 7 fripuri pe zi laughing dar mananc ceva facut din carne zi de zi, am auzit ca ouale crude sunt bune? e adevarat?

| Cosmin86 a răspuns (pentru 02Florin97):

Nu, ouale crude sunt o mare prostie.

Ouale crude au o enzima ( avidina ) care impiedica absorbtia proteinelor... deci mai bine le arunci direct in WC.

Ma, in sportul asta, mai des = mai prost.

Trebuie sa te antrenezi normal, 1 grupa / saptamana ( daca luni faci biceps, pana lunea viitoare NU te mai atingi de biceps ), timp in care mananci multe proteine.

"Nu am zis ca mananc 7 fripuri pe zi" -> stiu ca nu mananci, eu ti-am zis cam ce trebuie. Nu te gandi ca aia de la madbarz au ajuns asa cu 3-4 mese amarate pe zi, cum mananca un om normal.

In sportul asta mancarea e cea mai importanta, NU exercitiile. Exercitiile sunt doar un stimul, de la mancare cresc muschii efectiv ( vezi ORICE carte de anatomie ).

| OoOAlexandruOoO a răspuns:

Cel mai bun e un abonament la sala...totusi nu poti face acasa ce faci la sala si acolo sigur o sa vezi rezultate si in ceea ce priveste mainile

| madamme a răspuns:

In locul tau mi-as face abonament la sala pentru o luna. Te costa 50 lei si asa poti afla toate secretele despre cum poti sa lucrezi fiecare grupa de muschi. Bafta!

| Flllaaa a răspuns:

Un set de exercitii speciale pentru maini? Dar ce au mainile tale, doar ai spus ca-s ca ale unei fete, mainile fetelor nu-frumoase? In toti baietii a dat pofta de sport.

| anonim_4396 explică (pentru Flllaaa):

Daca nu esti in stare sa dai un raspuns util nu te mai obosi sa raspunzi unei persoane care are nevoie de ajutor. Te-am urmarit si am observat ca la mai multe intrebari dai niste raspunsuri care numai folositoare nu sunt de parca te-ai certa cu cineva. Ai de gand sa fii campion al zilei doar dand niste raspunsuri idioate?