|

Salut am 4 ani de cand practic boxing problema e ca in sala de antrenament nu mi-e frica dar cand sunt pe strada mi-e frica recent s-a luat unu de 2 prieteni de ai mei si eram si eu pe langa ei ia batut pe cei 2 si eu l-am impins nu am vrut sa dau pentru ca pe moment mi-a fost frica ca stiam ca baiatul este bazat si frica sa nu mi-o iau si eu nu stiu ce sa fac nu e prima oara cand fac greseala asta desi vreau sa fiu mai calm ca daca am alcool la bord is zmeu si fac treaba buna da dupa nu prea fac nimic si chiar nu stiu ce sa fac. am frica pe asta sa nu imi iau bataie si asta e de mult.Va rog sa ma ajutati nu stiu daca am pus corect categoria.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca faci acest sport tocmai sa nu te bati pe stada ci in ring unde e o lupta corecta, totusi nu astepta sa te loveasca cineva pentru a da, daca simti ca are intetii rele cineva, arde-l! Nu inteleg de unde frica? Gandeste-te putin, tu faci sport de performanta, cel de care vorbesti e un pierde-vara probabil si nu stie sa dea, ba mai mult dupa 3 pumni aiurea prin aer mai si oboseste laughing))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eheee...ar trebui sa faci boxing si la caracter, increderea de sine.Prinde mai multa incredere in propriile calitati asftel dobandesti curaj si vei scapa de frica de-a nu ti-o lua in bot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceea ce te pot sfatui cel mai bine e ca daca poti sa eviti o bataie evit-o din toata inima chiar si prin fuga, indiferent daca ala e cu un mai mic decat tine.De ce? Pentru nu cred ca vrei sa-ti pierzi timpu cu batai, gasti, politie etc.(asta in cazurile fericite).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Da frate ii dau dar pana la dat am frica aia nu stiu cum sa spun ceva nu ma lasa exemplul care l-am dat mi-a parut foarte rau ca nu m-am bagat oricum pe baiat il ard odata si odata dar pe moment m-am gandit la neamurile lui care is ceva fata de mine si ca sa spun pe romaneste tigani stam si in acelasi cartier o vrut el sa para mai smecher da la mine nu s-a dat si eu prost am stat sa vad cum da in ai mei dupa sa il imping si sa ii zic terminate.na sunt multi care is smecheri si cand vin is pierd elanul din clipa asta ma simt si eu la fel si nu stiu cum sa ma fac stapan pe mine nu sa fiu vreun smecher sa ma stie lumea de frica da cand e o problema sa ii pot duce fata adica m-am batut cu 4 care aveau si bata si rozeta si i-am putut bate dar de data asta nu stiu ce a fost de capu meu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează