| Florin_George_1994 a întrebat:

Am de rezolvat o problema destul de maricica.
Pana in septembrie 2013 aveam 70-75 kg. Dupa aproape un an am ajuns brusc la 80-85 kg. Regimul alimentar de dupa liceu (cand aveam 70-75kg) a ramas cam acelasi, insa in multe zile nu mai mancam asa mult acasa pentru ca faceam gratare. La gratare mai mult beam-asta se intampla maxim 2 zile/saptamana. Sa nu intelegeti ca ma imbatam saptamanal, dar nu mergeam la gratare pentru mancare; ajungeam pentru distractie, iar la distractie mereu aveam bere/vin. Pana acum m-am mentinut la 84-85 kg.
Odata am considerat ca alcoolul este singura cauza din care m-am ingrasat, asa ca nu am mai baut nici macar bere fara alcool timp de 2 luni. Nu am mai consumat nici alcool si nici bauturi acidulate. Regimul alimentar era alcatuit din 2 sau 3 mese pe zi, iar mancarea era foarte putina si nu prea era consistenta. Consumam mai mult supe. Faceam si sala, unde faceam exercitii aproximativ o ora si jumatate zilnic (de luni pana vineri).
Cam ce mi-ati putea recomanda?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Ar fii mai bine să mănânci legume, dacă mănânci tot carne şi ce mai mâncai tu, dar mai puţină, mai mult te amăgeşti aşa că te poţi uita jos să vezi nişte legume, poţi să alegi tu ce vrei, cumperi şi faci o salata :

http://sfatulparintilor.ro/......anismului/

Bei limonadă, lapte, banană feliată în lapte la blender, ceaiuri cu lămâie şi tot aşa.
Alergi 29 minute pe zi şi în ultimul minut încerci să alergi în sprint maxim.

0 răspunsuri: