| KanekiKen20 a întrebat:

Am facut intr-o zi foarte foarte multe abdomene, am facut febra musculara si mi-a trecut, acum 3 saptamani a fost. Si cand fac tractiuni simt o presiune foarte mare pe abdomen. Inainte nu aveam problema asta. De metionat dimineata nu mananc deloc la pranz ceva nu stiu niste covrigi si seara foarte mult motiv care nu ma face sa mananc dimineata. Sau dorm 5-7 ore pe noapte. Nu stiu poate are vreo legatura cu durerea. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Tirisvald a răspuns:

Durerile abdominale pot fi de multe feluri, de la ceva banal cum ar fi balonare la chestii mai complicate precum apendicita. De aceea, lucrurile care ies din cotidian ar trebui spuse unui doctor, medic de familie.
7 ore pe noapte de somn sunt suficiente unui om adult, depinde insa ce varsta ai si la cat stress esti supus.
Cat despre mancat, esti total dezordonat. In timpul somnului tot organismul ruleaza incet, la fel si digestia. In timp vei acumula kilograme in plus (offtopic).
Daca durerea abdominala este in partea dreapta (sub ficat) si merge catre buric poate fi vorba de apendicita. Daca colacul de la wc sta de multa vreme in pozitie drepti poate fi si asta o problema, nu atat de grava.
Dar nu sunt medic, sansele sa ajunga medici sa-ti citeasca mesajul aici sunt mici deoarece au treburi care le necesita atentia si pentru ca ai cerut o parere, eu zic sa consulti un doctor.

0 răspunsuri: