| HairStyleTPU a întrebat:

Salut.Am o intrebare la care sper sa primesc un raspuns bun, cat mai rapid.Musculatura.Ce sfaturi mi-ati putea da pentru a-mi imbunatatii musculatura? Ce alimente,ce fel de alimente,la ce ora,cat de des, cat de rar, cat de mult/putin sa fac exercitii etc. Funda+vot

Răspuns Câştigător
| PrunaPătrată a răspuns:

Pai eu iti recomand cam asta: mananca cat mai mult posibil fructe si legume, redu prajelile, painea si tot ce ingrasa, nu le abandona, dar nu fa excese cu ele.Carnea/ouale/branza/laptele etc. trebuie incluse si ele in alimentatie, pentru ca ai nevoie de proteine, fier etc. incearca sa ai 3 mese pe zi, iar intre mese mananca fructe, legume, poti manca si dulciuri si mai multe, dar foarte putin.Cam asta ar fi o alimentatie buna pentru mentinere. Daca vrei si musculatura mergi la o sala de fitness, vorbeste cu antrenorul sa-ti faca un program adecvat pentru organismul si varsta ta si daca faci cum ti-am zis eu, ai sa vezi ca in timp o sa se vada diferente destul de mari, dar conditia ar fi ca trebuie sa ai o vointa puternica, adica trebuie sa respecti programul la sala si tot ce-ti zice antrenorul, respecta alimentatia si nu fa abuzuri.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Serios? 3 mese pe zi?

cu 3 mese pe zi vrei sa puna muschi?

apuca-te de sah

| PrunaPătrată a răspuns (pentru Cosmin86):

Da ma, cu 3 mese pe zi pune muschi, nu e vina mea ca tu te-ai informat de la toti obsedatii de muschi, normal ca ei iau 5-6 mese pe zi, iau tot felul de suplimente nutritive si steroizi ca sa aiba bicepsul cat capul tau.Nu am vazut acolo sa scrie ca vrea sa aiba brandul de 100 cm. Zici ca nu se pune muschi cu 3 mese pe zi? exemplu ma ai pe mine si pe un prieten, mergem de 3 luni la sala, respectam tot ce-am zis eu mai sus si respectam programul la sala, se vede o diferenta uluitoare si in forta si in rezistenta si in musculatura.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Bine ca dupa 3 luni amarate de sala dai sfaturi de nutritie laughing)

Dupa cum spuneam : apuca-te de sah, e mai potrivit pentru tine happy

"diferenta uluitoare" dupa 3 luni amarate rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| PrunaPătrată a răspuns (pentru Cosmin86):

Esti imposibil, ramai la parerile tale, dupa cum am zis, nu vreau o performanta din asta, diferenta uluitoarea e acum fata de inainte sa ma apuc de sala, se vad diferente omule, daca nu vrei sa ma crezi nu o face.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PrunaPătrată):

Diferente de COPIL MIC SI FIRAV, punct.

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Muschi + repede = hgh+ danabol+ decadurabolin+ sustanon. Ciclu de stero pe 12 sapt costa cam 3000 ron. Altfel nu exista muschi repede