anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica nelamurie in legatura cu mushii: am fost la sala 6 luni iar apoi am facut o operatie de apendicita si s-a last pielea oleaca, daca ma duc iar la sala o sa-mi ia tot atata timp ca sa revin la forma de atunci? (ex: in brat crescusem 4-5cm si ca sai recapat imi trebuie tot 6luni?)
ps: nu am luat niciun fel de supliment, doar mancarea de acasa (si nu mananc prea mult)

Răspuns Câştigător
| ImmortaluL a răspuns:

Nu, in maxim 2 luni iti vei reface tonusul, asta e chestia mai nasoala la sala, ca si daca te lasi pentru scurt timp(in cazul unora) ti se "lasa" putin muschii, bine acum depinde de fiecare, apropo nici sa nu te gandesti sa iei creatina sau alte prostii de steroizi, cele mai bune sunt proteinele din mancarea de acasa, gandeste ce fizic avea omul acu' zeci sau chiar sute de mii de ani, cand nu manca produse lactate sau paine care sunt acum, si nu aveau steroizi, depindeau doar de natura.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ImmortaluL):

Si ce fizic avea omul acu zeci sau sute de mii de ani? happy

| ImmortaluL a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai fata de acu' avea ceva.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ImmortaluL):

Adica 90 % din ei mureau la nastere, si speranta de viata era de 25-30 de ani happy
1 dintr-un milion trecea de 40.

Aia mureau de la o amarata de raceala, de rezistenti ce erau happy

| ImmortaluL a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu m-am referit la asta oricum, cat despre faptul ca mureau repede, in zilele noastre sunt tot felul de chimicale si conservanti care probabil au o legatura cu organismul nostru.

5 răspunsuri:
| guesswhooo a răspuns:

Te-ai exprimat gresit, pielea nu se lasa, ci nu mai ai acel tonus muscular, in culturism este un avantaj care se numeste memorie musculara, si asta inseamna ca daca respecti regimul alimentar in cel mult o luna iti vei reveni.