| AlbertoMadalin17 a întrebat:

Salut, am și eu o întrebare legata de sport, am avut 75 de kg și am înălțimea 1.68, 69....am slăbit intr-o luna pana la 65 de kg..prin înfometare și după am mâncat sănătos. Acum am ajuns intr-o săptămâna prin deficit caloric la 63 de kg...dar tot am grăsime pe abdomen gen îmbrăcat îmi place și le place la mai mulți cum arat ca fac sport, gen ridic greutăți și mi-au rămas mușchii, mâinile și pieptul mare.Fac și fotbal, am meciuri, antrenamente, dar tot am grăsime pe abdomen, nu multă..cam o mâna așa și nu se cunosc pătrățelele, ce pot face? Momentan încerc sa ajung la 60 kg poate se cunoaste ceva ceva.

Răspuns Câştigător
| Freddie23 a răspuns:

Bravo ca ai reusit sa dai jos prin fasting.
Nu cred ca ar trebui sa detesti sunculita aia atat de mult din mai multe motive: prima pentru ca este sănătos sa ai un pic de grasime pentru inimă in mod special si al doilea motiv pentru ca este masculin si te incadreaza in randul oamenilor normali ceea ce te face mai aborbabil.
Nu te lasa pacalit de marketing ca trebuie sa fii numai fileuri pentru ca nu e un scop realist.

2 răspunsuri:
| ADeaa12 a răspuns:

In primul rand nu mai fa foame, iti dai metabolismul peste cap si pot apărea si alte probleme. Ai slabit foarte mult intr-o luna, apoi intr-o saptamana ai mai dat 2 kg jos. Tie iti lipsește răbdarea, continua sa mananci sanatos si ține-te de sport si ai sa vezi si pătrățele. 80% conteaza ce mancam si restul sportul. Gândește-te in cati ani s-a depus grăsimea pe burta si acum tu vrei sa dispară ca intr-o luna. Altii muncesc si un am ca sa ajunga la pătrățele deci rabdare rabdare si iar rabdare laughing) succes

| Wayvey a răspuns:

Sa slabesti prin informetare. cel mai rauvlucru vreodata, in loc sa astepti sa slabesti treptat cu un deficit caloric, nu realizati ca va creati probleme prin infometare, pe langa faptul ca nu iti mai functioneaza corpul in mod normal pot aparea o multime de alte probleme.