| Fotbalistul123 a întrebat:

As dori si eu un program pentru sala de forta. Sunt incepator. Cate zile pe sapramana trebuie sa merg la sala, cate si ce exercitii sa fac, daca suplimentele alimentare ( proteine, creatina d aia sau cum se numeste ) trebuie d alea cumparate sau le pot gasi in alimente de baza.
As dori un raspuns cat mai simplu si pe intelesul tuturor.
Tin sa mentionez ca am 1, 85 si 86/87 de kg. Nu sunt nici gras, nici slab. Nu vreau sa ma fac culturist vreau doar sa imi maresc putin bratele si sa mi definesc abdomenul ( niste patratelelaughing
Dau funda celui mai util raspuns happy

4 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Ca începător axeaza-te pe fullbody, de 2-3 ori pe saptamana. Lucrezi exercițiile de baza, genuflexiuni, fandari, îndreptări, tractiuni (priza largă-neutra) etc. Ce suplimente? Invata sa mănânci, nici n'ai pășit în sala si ai capu la suplimente. 2g proteina/kg, carbo 3-6g (in functie de cum progresezi, ajustezi) minim 60g grasimi.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Ca începător axeaza-te pe fullbody, de 2-3 ori pe saptamana. Lucrezi exercițiile de baza: genuflexiuni, fandari, îndreptări, tractiuni (priza largă-neutra) etc. Ce suplimente? Invata sa mănânci, nici n'ai pășit în sala si ai capu la suplimente. 2g proteina/kg, carbo 3-6g (in functie de cum progresezi, ajustezi) minim 60g grasimi. Carbo complecși (cartofi dulce, orez, fructe, legume etc), grasimi sănătoase avocado, nuci, ulei de masline, cocos etc.

| nimenisinimik a răspuns:

Daca lucrezi 3 zile intr-o zi eu zic ca e ok

| Fotbalistul123 explică (pentru nimenisinimik):

Da, mersi, foarte util raspunsul tau, "nimenisinimic". Sterge-ti dq contul de TPU si nu mai posta în viata ta!