| Alex19950 a întrebat:

Salut.As vrea sa iau niste proteine pentru cersterea masei musculare.Ce imi recomandati! Multumesc!

10 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Cum ai vrea sa iti recomandam niste suplimente daca nu, ne spui :
Varsta, Greutatea, experienta la sala, Bugetul de care dispui si Tipul somatic?

Răspuns utilizator avertizat
| Alex19950 explică (pentru Wehes):

18 ani.greutate 70 kg.am facut o luna d sala si pretul sa fie acceptabil.

Răspuns utilizator avertizat
| ciotori a răspuns:

Pro mass, ieftin si foarte bun sau poti incerca Jumbo mass! Cele mai bune, multa bafta!

| adrianadi97 a răspuns:

Super Mass Gainer, le ia un vecin de al meu, cica sunt ok.Nu le am dar il stiu pe tip de vreo 3 ani.Dar ar trebui sa stii ca proteinele nu cresc masa musculara, si doar ``masa``! Se depune un plus de grasime, tu trebuie sa lucrezi muschii ca sa creasca, asta in timp ce le iei.

| Wehes a răspuns (pentru adrianadi97):

Prietene ce a luat pretenu tau ( Super Mass Gainer ) e un Gainer dupa cum spune si numele. De la Gainer normal ca depui si grasime pe langa muschi.
Dar exista si Concetrate Proteice la care depui mai putina grasime si mai mult muschi.
Cat despre lucrat muschii, antrenamentu e o mica parte din ''muschii aia'' pe primul plan fiind alimentatie.
Sa intelegi si voi, in acest sport progresezi astfel :
1. Alimentatie.
2. Odihna.
3. Antrenament.
4. Suplimente.

| Sarcasticu a răspuns:

Îți recomand să vorbești cu un instructor de fitness și un nutriționist.

| Flaviian a răspuns:

Ai aici tot ce ai nevoie.sunt cele mai bune.serious mass am folosit si eu si.ramai nebun ce rezultate ai sa ai
http://www.megaproteine.ro/......musculara/

| buhuuBIA a răspuns:

Http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara.
Super Whey Gainer 4000 OLIMP Sport NutritionOLIMP Super Whey Gainer 4000 este o compoziţie complexa de mono-, oligo-şi polizaharide cu indici glicemici variabili si: concentrat de proteine din zer (WPC), izolat (WPI), hidrolizat (WPH), şi de ulei MCT, completate cu substanţe anti- catabolice (glutamină şi taurină), activatori metabolici(colină şi inozitol din lecitină), vitamine şi minerale, care completeaza perfect toţi nutrienţii importanti pentru dezvoltarea rapida a puterii si masei musculare. Pentru realizarea eficientă a proceselor de asimilare a proteinelor şi anabolism, organismul are nevoie de cantităţi mari de energie din carbohidrati. Dieta compusa din raţiile bogate in proteine de zi cu zi şi de carbohidrati conduce la dezvoltarea rapidă a fortei si masei musculare. Produselor compuse din proteine si carbohidrati faciliteaza o dieta echilibrata orientata pe dezvoltarea de masa musculara si forta sau de fitness general. Produsele cu o concentraţie de proteine de 30% se adresează, în principal pentru sportivii care practică discipline tari care vizează o dezvoltare foarte rapida si substantiala de forta si masa musculara, sau pentru sportivii care practică alte discipline, ca un regim alimentar complet. Proteine din zer şi hidrolizaţii acestora sunt utilizate în compoziţia OLIMP Super Whey Gainer 4000. Proteine din zer hidrolizate şi sunt caracterizate prin cea mai mare valoare nutritivă şi activitatea anabolica ale tuturor proteinelor dietetice. Pornind de la valoarea nutritivă ridicată şi activitatea anabolica, proteine din zer hidrolizate sunt considerate sursa cea mai valoroasă de proteine şi aminoacizi liberi pentru sportivii de înaltă performanţă şi pentru oamenii activi fizic. Plusul de glutamină şi taurină (depozite organici ai azotului) creşte substanţial echilibrul indicelui de azot al compoziţiei din izolatul de zer, concentrat şi hidrolizat, care potenţează extraordinar activitatea anti-catabolica şi anabolica a produsului.


UTILIZARE

Pentru persoanele cu cerinte mari de energie şi de proteine şi pentru cei care ar dori să obţină o dezvoltare rapida a masei musculare. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE


De obicei, 1-3 porţii pe zi sunt folosite (intre mese, imediat dupa o sesiune de formare).

Metoda de preparare: Se dizolvă 1 porţie din OLIMP SUPER Whey Gainer 4000 - 150 g, adică 8 măsuri, în 200-300 ml de apă plata sau lapte si se amestecă bine. Este recomandată folosirea unui blender. Nu se fierbe. Luaţi imediat după preparare.