| PeLeU a întrebat:

Salut.
As vrea sa ma apuc de sala, am 1.85 inaltime si 57 kg (da, sunt foarte slab).
Ce-mi recomandati sa ma apuc sau nu? Problema este ca eu nu prea mananc fructe si tot ce contine zahar de mic copil, nu am diabet zaharat sau mai stiu eu ce, cand mananc pur si simplu ceva dupa o ora vomit totlaughing).
Am inceput sa lucrez acasa cateva exercitii de baza, flotari genoflexiuni, am si o gantera de 5 kg si pot spune ca am facut putin brat si piept, deoarece am pe seara febra musculara.
Ce credeti, sala ma va ajuta sa ma dezvolt? Nu am de gand sa ma duc cu corpul asta la facultate peste 1 an, mananc oua, carne, tot felul de supe, lapte si cred ca am o sansa sa ma dezvolt...
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Daca nu ingrasi cel putin inca 10 Kg degeaba vei face antrenamente cu greutati ca nu ve fi masiv niciodata! vei fi fibros (iti spun in termeni pe care-i intelegi si tu) dar nu vei avea muschii mari! Nu trebuie sa mananci alimente zaharoase, chiar nici nu sunt indicate, dar trebuie sa mananci 5 mese pe zi dintre care unul sa fie carne sau cu carne! Apoi fructe si legume poti manca... Principala ta ocupatie sa fie alimentia, apoi vei putea sa faci si ceva antrenament daca vrei! Daca te vei tine de alimentatie atunci in aproximativ 2 luni poti pune pe tine 10 kg, iar daca te vei apuca de antrenament trebuie sa mananci la fel de mult, ba chiar mai mult daca poti! Bafta!

1 răspuns:
| AlexElektro1987 a răspuns:

Salut,
Pai daca vrei sa mai crești in greutate si sa dezvolti masa musculara, apuca-te de sală, baga proteine ( Mass Gainer ), in jur de 1.5-2g/kilocorp zilnic si sa ai un regim alimentar care implică un aport caloric de 3-4000 calorii pe zi ( incluzând si proteinele ).
Ai putea sa iti iei cantitatea respectivă de proteine si din alimente dar daca nu reușești, iei pudră.
Nu trebuie neapărat sa consumi fructe dar si ele contin diferitd vitamine de care corpul are nevoie si e mai bine sa iei acele vitamine din fructe decat din pastile sau prafuri.