| ZambetulNebuniei a întrebat:


As vrea si eu niste modele de antrenament, pentru brate, abdomen si picioare (pentru toate grupele musculare din setul acesta).
Am avut acum 2 saptamani un episod jenant in care am facut doar 10 flotari pe banca (nu am stiut cum sa zic, cu bratele pe banca, banaca din sala de sport).
Ideea, e ca m-am lenevit dupa ce m-am lasat de basket si as vrea sa imi revin treptat (sunt constient ca o sa dureze).

Nu pot face sala (parinti nu ma lasa pana nu fac 18 ani...).

As vrea modele de antrenament: seturi (cate "miscari" contine un set), eventual zile de pauza (cam al cate zile) si alimentatie.

Sper sa nu fi scris ambigu.

3 răspunsuri:
| ZambetulNebuniei explică:

Am uitat sa mentionez si pieptul

| Gray77 a răspuns:

Incepe sa faci seturi de flotari, daca zici ca nu poti face multe incepe usor cate 4-5, vezi cate poti face apoi stabileste seriile.Pune doua scaune paralel in fata patului, stai cu picioarele pe pat si cu mainile larg departate pe scaun, si incepi sa faci flotari cate poti asa o sa intinzi pieptul. Poti sa faci la fel si cu genuflexiunile. Daca ai o bara e si mai bine, incerca sa faci tractiuni, pentru biceps, spate. POti sa faci flotari cu mainile apropiate(priza ingusta) sa le flexezi sun corp pentru triceps, sau cu doua scaune, pui picioarele pe un scaun si pe un altul maine cu priza ingusta si te lasi in jos apoi te ridici, stii la ce ma refer. Eventual intra pe youtube pentru abdomene si scrie Abs 6 pack, acolo o sa gasessti un program. Poti sa alergi o data sau de doua ori pe saptamana.
PS:La flotari incearca sa faci priza in forma de triunghi dar mainile sa fie la nivelul umerilor ca sa lucrezi umeri.
Daca te-am ajutat intr-un fel, Fundabig grin