| Stefan2341 a întrebat:

Salut baieti, am si eu o mica intrebare cu un GFX 8 de 1500 GR el se administreaza in felul urmator.
MOD DE UTILIZARE
Se amestecă 2 măsuri (85g) din produsul GFX 8 în 300ml apă, suc sau lapte. A se administra de preferinţă 2 porţii pe zi: dimineaţa la trezire şi imediat după antrenament.
INTREBAREA MEA ESTE CAT O SA-MI AJUNGA 1500 gr? ADICA CATE PORTI SUNT?

3 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

In functie de cate serviti iei pe zi in jur de 10 zile. Are mult zahar, mai bine incearca un Serious Mass daca tot vrei gainere.

| presus a răspuns:

Aproximativ 2 saptamani.

| AlexAVR a răspuns:

Salut, daca iei cum spune ca se administreaza acolo o sa tina in jur de 10-11 zile, am avut si eu. Iti recomand alt supliment deoarece acesta nu isi face treaba prea bine..chiar deloc, zahar pur atat este, mai ales ca sunt sigur de unde l-ai comandat, asta fiind de pe ProNutrition unde sunt cele mai scumpe, dar si cele mai proaste. Iti recomand MyProtein, dar mai ales *Weider*(preturile sunt mari.dar chiar merita orice banut acolo).
Nu uita, nu conteaza ca te tine 10 zile si nu o sa vezi abosul nici o minune sau diferenta de la ce ai luat, doar ca o sa fi tu stimulat sa te antrenezi mai bine pentru ca psihicul tau va acea in cap ceva.(Ba, iau un supliment, hai sa ma rup la sala sa vad diferente)
Nu mai te axa pe cate zile te va tine, tu vrei CALITATE nu CANTITATE, asta este cel mai important, iar daca vei intreba un antrenor care nu vrea sa iti ia banii, o sa vezi ca daca il intrebi iti va raspunde : "CANTITATEA bate CALITATEA".
Nu vei vedea nici o diferenta sincer..continua sa te antrenezi, diferente pe moment sau foarte rapizi vezi doar de la steroizi..sau daca iei suplimente si ai o alimentatie foarte buna inclusiv gustari si shake-uri proteice zi de zi.
Tine minte, steroizii functioneaza bine si nimeni nu poate nega asta, dar in Romania sunt ilegali. Sper ca te-am ajutat, mananca, odihneste-te si tine-te de antrenament.
Funda?