| daniiel2 a întrebat:

Salut
Ce parere aveti de ghetele astea de fotbal http://shopsport.allshops.ro/......ot+2.html, si aceasta minge http://bravosport.allshops.ro/......rike.html.

Răspuns Câştigător
| FreakzoO a răspuns:

Salut ..mai ce sa zi Nike total shoot este una din cele mai slabe editie de ghete pentru fotbal.Iti recomand adidas f50 adizero sunt cei mai buni papuci pentru asa ceva ..eu am o pereche de 2 ani, adidas F10 TRX SG ..si sunt ca noi si acum (Ps: eu joc fotbal des) ai aici un site http://www.sportok.ro/......zaddk.html foarte bun pentru asa ceva si ai ce alege dintre ei. Bafta

| daniiel2 explică (pentru FreakzoO):

De o minge ce zici?

| FreakzoO a răspuns (pentru daniiel2):

Ca si cea din imagine, dar daca vrei sa iti tina mult si sa nu fie replica cumpara o minge la peste 150 lei.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza papucii si mingea? Dacain tine zace un Ronaldinho joci fotbal si-n lipani.

| ShopSport a răspuns:

Nike Total Shoot nu sunt cea mai slaba editie de ghete pentru fotbal. Sunt un model destinat jucatorilor amatori. Daca doresti un model pentru profesionisti, alegi F50 Adizero sau Mercurial Vapor(sunt doar 2 exemple), insa si preturile sunt mult mai mari. Poti alege insa si variante de mijloc: Nike Mercurial Victory sau Adidas Predator(Predito). Poti arunca o privire direct la noi pe site. Tot aici vei gasi si minge, de la model pentru amatori la 70-100 ron, pana la model OFICIAL DE JOC (exact cel cu care joaca profesionistii), la super pretul de 200-215 RON (pret magazine 400-500 RON).

www.shop-sport.ro