| Shavoo a întrebat:

Ce parere aveti de ProNutrition? Vreau sa imi iau o creatina si o dextroza. Se merita sau ma sfatuiti sa dau un ban in + sa merg pe ON sau Muscletech? ( As vrea sa imi dati sfaturi doar din propria experienta daca le-ati incercat ) Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Din proprie experienta le-am incercat pe amandoua si evident ca atunci cand am luat ON am intrat intr-o "lume noua", alta viata.

Dar vezi tu, rezultatele difera de la om la om, cel mai bine e sa le incerci pe toate si vezi tu singur ce da rezultate pentru tine ( pe langa ON si muscletech sa incerci si BSN si dymatize )

| Shavoo explică (pentru Cosmin86):

Mersi de raspuns! Acum am comandat ON 300 gr sa vad cum merge. insa dextroza nu am gasit decat la pro nutrition. E ok dextroza asta? Si ce gramaj imi recomanzi? Pe site am vazut ca se recomanda 5 gr de creatina pe zi. daca iau 20 - 25 ca sa grabesc procesul. se asimileaza? Imi dauneaza?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Shavoo):

Da, e ok sa iei dextroza de oriunde.

20-25 de grame? vrei sa-ti *** rinichii grav? MAXIM 5-7 grame pe zi. Nu te juca cu rinichii, mai ales ca nici macar nu grabesti procesul.

| Shavoo explică (pentru Cosmin86):

Am inteles. Gasesc o cupa ceva in interiorul cutiei sau cate gr intra intr-o lingurita de cafea? Si cate gr de dextroza la 1 gr de creatina?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Shavoo):

Nu, ia o lingurita normala, are cam 5 grame rasa,. dar e ok sa fie cu varf, eu asa puneam :)

25-30 de gr de dextroza, sunt suficiente

p.s. : orientativ, vezi asta :
http://www.megaproteine.ro/......s-1-13-kg/

Are 5 tipuri de creatina + dextroza si altele direct, deci o poti lua direct cu apa

| Shavoo explică (pentru Cosmin86):

OK. Mersi de ajutor!

5 răspunsuri: