| collapse2001 a întrebat:

Ce parere aveti de rugby? Pentru o persoana cu un fizic normal ( 1.70 si 67 kg, 16 ani) mie imi este foarte frica de durere, mie imi era frica sa ma bag la fotbal, dar la rugby. Din cate vad in poze si videoclipuri cum se arunca intre ei, eu in primul rand nu cred ca as intelege regulile, si pare dureros, plus ca sunt persoane foarte grele de peste 100kg straight face Un prieten s-a dus ( nu a mai jucat niciodata) si i-a placut, a ramas. Problema este ca el e de varsta cu mine dar face sala de un an, fiind mult mai dezvoltat ca mine, dar cam aceeasi inaltime

Răspuns Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Rugby-ul este un sport foarte frumos, cavaleresc, barbatesc. Regulile sunt foarte simple, daca le citesti o data le intelegi, nu e nimic greu. Insa intr-adevar trebuie sa fii puternic, musculos. La varsta ta, inca te poti dezvolta. Nu e important sa fii inalt. Probabil este dureros, dar nu exista nimic bun pe lumea asta care sa se obtina fara durere. E pentru barbati adevarati, puternici pe dinauntru, daca faci parte dintre ei, nu are cum sa nu-ti placa (macar sa te uiti daca nu ai caracteristici fizice suficiente pentru a-l practica)

| collapse2001 explică:

Am inteles. Multumesc. Am decis sa ma inscriu, am fost la un antrenament si mi se pare ok, inca nu m-am decis sa raman sau sa nu raman.

6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Rugby e un sport frumos; exclus sa nu intelegi regulile; oricum orice om trebuie sa ajunga sa accepte durerea, altfel e legat de maini si de picioare, jucand rugby e un mod placut si firesc de a accepta durerea. Vezi si tu daca iti place, ce pierzi?

| collapse2001 explică (pentru minrest):

Pai asta am facut. M-am dus sa vad daca imi place, nu m-am decis inca sa raman sau nu. Multumesc frumos. Cred ca o sa raman totusi

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Pai eu sunt de acord cu sportul, dar rugby-ul e cam dur.Nu vreau sa tai șansele nimănui, așa că aș zice sa te duci, să încerci să vezi dacă îți place, daca te pricepi, dar ai grija mare de tot sa nu te accidentezi! Succes!

| collapse2001 explică (pentru Floreenofficial):

Am inteles. M-am scris pana la urma, vedem ce o fi... mersi frumos

| siriusblack98 a răspuns:

Daca iti este frica de durere si ai un fizic sensibil si firav, de ce sa alegi rugby? Sfatul meu este sa mergi mai bine si sa faci sala.Iar daca vrei un sport care sa te dezvolte si mai mult si chiar sa iti foloseasca cu adevarat la ceva, mergi spre inot.

| collapse2001 explică (pentru siriusblack98):

Pentru ca am cativa prieteni buni care s-au dus, iar eu obisnuiam sa imi petrec timpul cu ei, de aceea, unul dintre prieteni garantandu-mi ca sunt si persoane la fel ca mine, firave

| siriusblack98 a răspuns (pentru collapse2001):

Asta am inteles ca mai sunt si altii firavi asa ca tine dar poate lor nu le este frica de durere cum iti este tie. Oricum nu prea te inteleg. Spui ca ti-e frica sa mergi dar insisti sa o faci, nu vad rostul intrebarii sau al raspunsurilor noastre pentru tine.Anyway,succes la imbranceli si cazaturi!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Daca nu ai teama de inaltie: iti recomand Alpinism-escalada. majoritatea "durilor" de la rugby se umezesc in izmene doar cand aud despre escalada.

| collapse2001 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Asta este perfecta pentru mine, mai merg uneori in Bulgaria cu parintii mei, dar la mine in zona nu ai unde...

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru collapse2001):

Poate vei gasi prin apropiere o sala de sport cu panou de escalada; asfel iti vei perfectiona miscarile pentru stanca. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rugby-ul e dur, sunt si alte sporturi, incearca mai multe si vezi ce ti se potriveste tie.

| Kerre a răspuns:

Acest sport "rugby" este intr-adevar destul de dur si dureros in acelasi timp (depinde de la persoana la persoana). Daca tie iti place acest sport eu cred ca l-ai putea incerca si sa vezi cum este si dupa sa-ti faci o concluzie despre asta.

| collapse2001 explică (pentru Kerre):

Mie mi-ar placea, dar imi trebuie fizic. Am fost la antrenamente si este ok