anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ce zici sa-mi comand metadrol? Nu prea am muschi, fac sala de 4 luni, credeti ca o sa se cunoasca dupa 1 luna? Au efecte secundare?

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si cu suplimente tot in ANI DE ZILE.

3-4 fripturi pe zi + metadrol + creatina + amino si proteine si ghici ce? in cativa ANI ai muschi.

Daca vrei mai devreme, mai bine te apuci de sah, copil firav.

| aXy99 a răspuns:

Ia-ti rahat, are acelasi efect ca suplimentul respectiv.

| RobertMoon a răspuns:

Metadrol nu este un supliment recomandat, îți recomand animal pack + amino 2000

| shrink a răspuns:

Trebuia sa te apuci de sah, nici dupa 4 luni de sah nu aveai pachet de muschi la tine dar macar nu te intoxicai cu toate porcariile de asa zise suplimente miraculoase;
adevarul ca si sahul are efecte secundare - iti misca putin neuronii

| alex241 a răspuns:

Nu ințeleg de ce toți adolescenti de 16-18 ani sunt așa. Mă refer tu faci sală de 4 luni și deja vrei să fii plin de pătrățele. Vrei să fii Dorian Popa. Dorian face sală de 18 ani. Nu se compară 18 ani cu 4 luni. De la un an incep să apară rezultatele, dacă faci ceva in sală. Sunt persoane care merg acolo doar să zică: Vaii, uite ce bine arată ăla. Doar ăla știe cât a tras și cât a muncit. Lasă rezultatele să apară de la sine. Iți recomand să iei câteva proteine și creatină. Iți recomand să iți iei un antrenor personal. Sincer și eu am făcut sală cu antrenor. Am plătit 200 de lei pe lună (acum e 300) și m-a ajutat. Mi-a arătat exerciții și mi-a zis că dacă faci sală nu e neaparat important: Ohh, hai gata. Eu am venit la sală doar pentru pătrățele. Nu există așa ceva. Dacă doar la pătrățele te gândești, nu o să ai niciodată. Așadar, gândește-te că pătrățelele nu le faci in 5 luni, ci in ani de zile!
Succes!