anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,cine ma poate ajuta cu o parare, un sfat:de cateva luni am inceput sa ma antrenez acasa cu gantere de 5 kg, de ceva timp mi-am cumparat unele reglabile de 10 kg, adica am marit greutatea.Ma antrenez o zi da una nu,cam o ora asa, imi antrenez tot corpul odata.De curand am inceput sa iau si un supliment, un whey.Credeti ca voi avea progrese in ceea ce priveste masa musculara? Pana acum nu se observa cam nimic decat foarte putin.Astept sfaturi, pareri.

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu ne-ai spus exact de cand ai inceput. Citeva luni poate fi doua, poate fi cinci. Primele semne de schimbare, de progres apar abia dupa doua-trei luni. Ca progresul sa fie real, trebuie sa te tii minim doi ani. De aceea nu vezi prea multi care au corpul format, pentru ca pentru cei mai multi e greu sa se tina atita timp de exercitii intr-un mod constant.

| DovleacTurbat a răspuns:

Pai suplimentul teoretic tine locul unei mese in plus pe care din nou teoretic nu ai timp sa o iei sau nu-ti atingi necesarul (in cazul tau de proteine caci whey-ul este proteina din zer). Eu as zice sa inveti sa manânci, nu cred ca ai peste 100 kg si nu poti sa-ti atingi necesarul proteic doar din mancare. Despre rezultate, hmmm rezultate vizibile inseamna ani de munca zilnica, de alimentatie corecta, de antrenamente (executie si program benefic tie).

| jon987654321 a răspuns:

Ca sa ai rezultate in primul rand alimentatia corecta si antrenament la fel pe categorii poti face si acasa dar nu vei avea rezultate ca la sala..acasa neeavand toata aparatura de la sala, baga multa proteina din carne cum ar fi piept de pui de curcan si shake'uri.