| raytssj12 a întrebat:

Salut, credeti ca am putea zbura cumva? Adica daca ne-am putea folosi energia din corp si dintr-o data sa ne tinem echilibrul si sa zburam. Astept raspunsul vostru si argumentat.

Răspuns Câştigător
| SuperCoolDude a răspuns:

Exista oameni care au levitat pe bune. Si asta din cauza a 2 lucruri: ori au practicat intens o anumita tehnica de meditatie ori au avut legatura cu ocultul (magie neagra).

Dar cam atat.

Am mai vazut un tip chinez care a descoperit ca are in corp o energie Chi. Energiq asta Chi o putea folosi pentru a da foc la hartii si obiecte. Isi concentra atentia in palma, intr-un punct si reusea sa dea foc lucrurilor sau sa electrocuteze persoane. Energia era asa puternica, incat, daca lumea il atingea, ei se electrocutau. Am si videoul, dar mi-e lene sa il caut.

In rest, nu cunosc sa fi existat vreun om care sa zboare cum vrei tu, ca Superman.

Cam asta e. Prin meditatie intensa poti face anumite lucruri.

Singura superputere le care pot sa ti-o zic este Legea Atractiei. Am folosit chestia asta de foarte multe ori si tot ce mi-am dorit s-a intamplat. Fara caterinca, absolut tot. Insa trebuie sa fii pasionat de spiritualitate si esoterism. Altii ar zice ca sunt bazaconii sau fabulatii, dar cand ti se intampla de atatea ori si fix cum vrem, o sa vezi cu ochii tai adevarul.

Am mai avut parte de chestij supranaturale, dar nu le expun pe aici. Nu are sens.

Imi pare rau, dar cam atat pot sa iti ofer. Nu exista momentan persoane care sa poata zbura. Nu dim cate stiu eu. Ai grija

Pace happy

| raMLesS a răspuns (pentru SuperCoolDude):

Astea cu telekinezia si piromania si chestii de genul sunt vrajeli, n-a venit nimeni pana in ziua de azi cineva care sa faca chestii de genul si sa fie avizat de oamenii de stiinta, astea sunt pure fabulatii.
Daca erau reale, existau probe reale, nu videoclipuri false cu ei facand asta.
Impulsurile din creierul tau nu pot iesi din craniu si nu pot afecta decat ce e in interiorul craniului happy si asta oricat ai medita tu.

Astia care zic ca fac si dau foc si asa, sunt escroci, si eu curentam lumea cand mi-am facut un dispozitiv cu impamantare legat de talpa bocancilor, cu un fir care imi atingea pielea prin soseta laughing Nu exista telekinezie piromanie samd.

| SuperCoolDude a răspuns (pentru raMLesS):

Exita. Numai daca te antrenezi.
Exista si Remote Viewing ( sa vezi lucruri la distanta cu perceptia ta; cu ochiul mintii ).
Exista vise lucide si oameni care calatoresc in lumea astralã. Exista oameni care poti deveni mediumi si sa fie posedati de entitati.
Mai exista oameni care pot influenta vremea (atmokinesis). Chiar eu am reusit de cateva ori sa fac sa ploua happy no bullshit. Focalizarea intr-un punct a mintii si a sentimentelor e cheia.
Asa funcționează meditatia si legea atractiei. Fenomenele astea nu cunosc engleza sau romana, dar cunosc vibrații si unde, respectiv magnetism si electromagnetism.
In jurul nostru se spuneca avem un camp energetic.

Iar intr-un final, am gasit si videoclipul de care spuneam:
https://youtu.be/wYVdhKVb9WE

Baftawinking

| raytssj12 explică (pentru SuperCoolDude):

Ai Instagram ceva? oricum mersi mult pentru ce ai zis aici si pentru video

| SuperCoolDude a răspuns (pentru raytssj12):

Imi poti da mesaj daca intrii pe profil. Nu mai folosesc social media.
Hai sa traiesti

| doctorandus a răspuns (pentru SuperCoolDude):

Nu exista "camp energetic".

8 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Doar în vise

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat