|

Salut! credeti ca,cei de la FRF nu isi dau interesul pentru copii, ma refer aici la centre etc, sau pur si simplu copii din ziua de azi nu mai sunt atrasi de sport, in speta fotbal. si nu vreau sa aud ca sunt acaparati de jocuri de calculator si telefoane. astept o alta opinie happy

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai pus bine problema. FRF-ul nu mai e ce obisnuia sa fie. Talent si potential exista si in Romania, nu numai in Spania, Olanda, Anglia, etc., la scoli celebre gen La Masia sau cea a celor de la Ajax de exemplu. Ca sa nu mai pomenesc de cea a tunarilor.

Sunt copii care nu sunt atrasi de sport, iar numarul lor e in crestere de la an la an, dar sunt si mai multi care doresc o cariera in fotbal. De ce? Acest sport a prins amploare pe intregul mapamond in ultimele decenii. Le-ar placea ideea sa ajunga fotbalisti celebri ca Messi, Ronaldo, Ozil sau Hazard.

Ca sa-ti raspund si la intrebare: sistemul din Romania e plin de coruptie. Nu sunt promovati cei mai buni, ci cei care au jvaitzat cel mai mult, adica bani. Chiar si cu acest Burlescu la FRF, tot va continua sa fie coruptie, furturi, etc. Nu e vorba de cine vine in fata camerelor in postura de sef al FRF, ci de persoanele care-l trateaza ca o marioneta din umbra.

Sper sa te pot lamuri cu raspunsul.

Dar ATENTIE: Asta nu inseamna ca un copil ar trebui sa-si roseasca sansa. Daca esti bun in Romania te pot observa scouterii altor echipe din Europa. Sansa o are oricine, depinde cum o fructifica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic ca FRF nu isi da intreresul pentru a promova fotbalul, ca daca s-ar duce cineva sa promoveze fotbalul copii ar fi mai captivati de sport in general.Dar pentru asta, e nevoie si de scoli de fotbal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Credeti ca intr-un sistem corect si bine pus la punct ati fi avut o sansa sa realizati cea in sporturile pe care le practicati?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Subiectul tau m-a atras asa ca iti raspund si eu cum stiu
De ex.frf si alte asociatii sportive din Romania nu se ocupa cuc membri lor adica nu aloca bani pentru o dezvoltare mai buna ei fac asta pentru hotie si fura din fonduri si chesti eu am facut rugby nici la medic sa ne vada nu ne duceau si un coleg de al meu juca foarte bine si l-au intrebat daca vor sa mearga la chelseea sau westham si acum e acolo cu bursa de fotbal eu fac judo e altceva dar cam la fel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează