| Adrian1331 a întrebat:

Credeti ca e ok sa mananc un baton proteic cand nu prea am timp sa mananc prea mult sau pentru o gustare sau evantual masa de dimineata? Tinand cont ca ma duc si la sala...-

6 răspunsuri:
| N0xEterniS a răspuns:

Nici pe departe. Ala e un snack dupa masa sau eventual intre mese. Proteinele respective vor fi transformate in acizi aminati, din acizii aminati trebuie indepartat nitrogenul si dupa folositi pentru energie. Dureaza mult timp!
In schimb, ai putea manca ceva si dupa batonul proteic care va ajuta muschii direct.
App, nu faci nimic cu sala daca nu mananci dimineata. Atatea ore ai fost in stare catabolica, iti trebuie carbohidratii si proteine, daca tu ii arunci corpului doar un baton cu ceva proteine ca la un caine, nu faci nimic.

| leapșa a răspuns:

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si nu trebuie sa fie inlocuita de un simplu baton energetic. Nu.
Cele mai importante proteine se iau din micul dejun. Daca nu ai timp dimineata, fa-ti ceva seara pentru a 2-a zi.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru leapșa):

Esti invechit prietene, dupa logica ta hai sa mancam doar dimineata si atat ca doar e "cea mai importanta masa a zilei". Am mai bine de un an jumate fara mic de jun si ma simt minunat.

| leapșa a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Ma faci invechit pentru ca mi-am spus o parere diferita fata de a ta?
Eu merg pe ritmul asta si la fel, pana acum mi-a mers foarte bine.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru leapșa):

Nu pentru ca-ti spui parerea pentru faptul ca induci in eroare. Citeste noile studii, nu exista "cea mai importanta masa a zilei" conteaza sa alimentezi corect. Scuze daca te-a deranjat, doar ca ma enerveaza afirmatia asta s-a dovedit faptul ca este eronata. La fel ca aia cu "nu mancati dupa ora 18".

| Anonimul6763 a răspuns:

Incearca sa mananci cat mai mult daca mergi la sala.....mananca cat mai multa carne si oua! Poti sa mananci si batoane proteice dar dai bani cam degeaba pe alea mai bine iti iei doua banane!